Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

In the Nurseryn musiikkia Clint Eastwoodin elokuvaan

Clint Eastwoodin Gran Torino -elokuvan juliste. Kuvassa näkyy vanha mies, jolla kädessään sodanaikainen kivääri. Taustalla näkyy musta vanhanaikainen automobiili.Elokuvan juliste

Brittiyhtye In the Nursery (www.inthernursery.com) kertoo luoneensa instrumentaalisen kappaleen, jonka nimi on "Imperfect Design", elokuvaohjaaja Clint Eastwoodin uutta elokuvan traileria varten. Elokuvan nimi on Gran Torino. Sen tuotantoyhtiönä on Warner Brothers. In the Nurseryn elokuvan traileria varten lisensoima kappale kuultiin ensimmäistä kertaa "Era"-nimisellä studioalbumilla. Kiekko julkaistiin viime vuoden puolella. Clint Eastwood hyväksyi henkilökohtaisesti kyseisen kappaleen käytettäväksi elokuvan promootiofilmissä.

Draamaa ja toimintaa tarjoava Gran Torino saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. joulukuuta. Elokuvan pääosissa nähdään Brian Haley, Brian Howe, Christopher Carley, Clint Eastwood, Cory Hardrict, Dreama Walker ja Ramon Camacho.

Gran Torino -elokuvan traileri:

Goottibändi aikoo siirtyä marraskuun puolella Hollywoodiin esittämään yhdysvaltalaisyleisölle uusinta audiovisuaalista luomustaan. In the Nursery loi hiljattain "The Passion of Joan of Arc" -mykkäelokuvaa varten sountrackin. Bändi tulee esiintymään Hollywoodissa 10.11.2008 The Silent Movie Theatherin tiloissa. Marraskuun lopussa yhtye esittää soundtrackinsa myös The Berwick-Upon-Tweed Festivalin yleisölle Iso-Britanniassa.

In the Nursery on:

  • Klive Humberstone
  • Nigel Humberstone
  • Dolores Marguerite C
  • David Electrik

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 102 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.