Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Indarra: "Walk On Fire"

 • Julkaistu sunnuntaina 28.10.2018
 • Avainsanat:

Värikäs läjä eri muotoja ja sävyjä, joista päällimmäisinä punainen, keltainen ja musta.Julkaistaan 9.11.2018

Useista laulajista koostuva_Indarra_ julkaisee marraskuussa uransa ensimmäisen CD:n. Sen julkaisijana toimii yhdysvaltalainen Metropolis Records. Albumi on kuvassa näkyvä "Walk On Fire". Levyn esittelypuheen mukaan Indarra on kanadalaisen Sue Huttonin uusin musiikillinen projekti. Hän on sitä ennen touhunnut useiden elokuva- ja televisioproduktioiden parissa.

"Walk On Fire" -albumin kappaleet:

 1. Illuminate
 2. Colour Of The Rising Sun
 3. Falling Into You
 4. Two Seperate Worlds
 5. Roots Of Innis
 6. An Innis Aigh
 7. Walk On Fire
 8. Melody Of The North Wind
 9. Eternal Dreamer
 10. To Make Change
 11. Rise
 12. Turn The Light Within

Indarra on:

 • Sue Hutton (laulu ja sävellys)
 • Kevin Laliberté (tuottaminen, kitara ja sävellys)
 • Chris Gartner (tuottaminen, basso ja sävellys)
 • Debashish Sinha (lyömäsoittimet ja sävellys)
 • _Ed Hanley (tabla ja sävellys)
 • Heiki Sillaste (syntetisaattorit ja sävellys)
 • Scott M2 (syntetisaattorit ja sävellys)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.