Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Mainosta tai esittele täällä bändiäsi/ musiikillista projektia/ levyä tms. musiikkiin liittyvää!: Uusi elektro-gootti projekti: Olympian: Olympian on jumalainen musiikkiprojekti, jonka takana on pitkän linjan muusikko ja musiikintekijä, raahelainen Mauno Konkka. Konkan säveltämät, sanoittamat ja ...

Emika: "Falling In Love With Sadness"

 • Julkaistu maanantaina 29.10.2018
 • Avainsanat:

Valokuva naisihmisen kasvoista kuvattuina siten, että kasvot on kuvattu kolmella tavalla ja laitettu päällekäin.Julkaistiin 10.10.2018

Brittimuusikko Emikan 10. lokakuuta julkaiseman "Falling In Love With Sadness" -albumin vinyylivaihtoehto on jo myyty loppuun. Erikoispainos sisältää 12 kappaletta sullottuna kirkkaalle vinyylille. Levyn mukana tulee juliste, sanoitukset sisältävät kansilehtinen. Bookletissa on myös Ben Ortenin ottamia valokuvia. Emika julkaisi albuminsa yhteistyössä Help Musicians UK:n kanssa. Osa sen myyntituotosta välitettiin mielenterveystyöhön.

Emika, oikealta nimeltään Ema Jolly, julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2011.

"Falling In Love With Sadness" -albumin kappaleet:

 1. Wash It All Away
 2. Could This Be
 3. Run
 4. Close
 5. Promises
 6. Killers
 7. Falling (Reprise)
 8. Falling In Love With Sadness
 9. Escape
 10. Eternity
 11. Wash It All Away (Waterfalls Version, bonuskappale)
 12. Close

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5576 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 44 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.