Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Mlada Fronta: "No Trespassing"

Valokuva tai piirros jonkinlaisesta kellertävästä naamarista, joka tikattu yhteen ja jossa reiät silmiä varten.Julkaistaan 2.11.2018

Ranskalaisen Mlada Frontan uusi albumi, seuraaja parin vuoden takaiselle "Outrun"-kiekolle, ilmestyy marraskuun ensimmäisellä viikolla. Se on musiikillisesti paluu electron, synthwaven ja synkän syntsikkamusiikin pariin. Kyseessä on konseptialbumi, joka oikealla näkyvästä kansitaiteestakin päätellen on ryypiskellyt vaikutteita kasariluvun kauhuelokuvista. Lopputuote sisältää 50 minuuttia musiikkia pilkottuna 10:een kappaleeseen.

Mlada Fronta on vuonna 1992 perustettu elektronisen musiikin tekijä. Se on levyttänyt pitkän uransa aikana 14 albumia ja soitellut noin 300 keikkaa.

"No Trespassing" -albumin kappaleet:

 1. Deathdreams
 2. The Warriors
 3. No Trespassing
 4. Magnus The Avenger
 5. From Hell
 6. Faceless Man
 7. Arcade Rider
 8. The Night Hunter
 9. Dead Or Alive
 10. Imminent Danger

Mlada Fronta on:

 • Rémy Pelleschi

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 53 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.