Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

The Prodigy: "No Tourists"

 • Julkaistu keskiviikkona 31.10.2018
 • Avainsanat:

Valokuva mustaa taustaa vasten seisovasta lontoolaisbussista, jonka alla violetilla värillä The Prodigy -logo.Julkaistaan 2.11.2018

Lähes 38 minuuttia sisältävä "No Tourists" -albumi on brittibändi The Prodigyn järjestyksessä kahdeksas albumi. Se ilmestyy tulevana perjantaina. Kiekon ensimmäinen single on musiikkivideoksikin puettu "Need Some1". Sitä seurasi syyskuun alussa radiosoittoon päätynyt "Ligh Up the Sky". Aikaisemmin lokakuussa albumilta riipaistiin irti kolmas singlebiisi: "Fight Fire With Fire".

The Prodigy on tehnyt elektronista musiikkia vuodesta 1990 lähtien. Yhtye on myynyt levyjä uransa aikana yli 30 miljoonaa kappaletta.

"No Tourists" -albumin kappaleet:

 1. Need Some1
 2. Light Up the Sky
 3. We Live Forever
 4. No Tourists
 5. Fight Fire With Fire
 6. Timebomb Zone
 7. Champions of London
 8. Boom Boom Tap
 9. Resonate
 10. Give Me a Signal

The Prodigy on:

 • Liam Howlett (sävellys, tuottaminen, nauhoitus, kosketinsoittimet ja samplet)
 • Keith Flint (laulu)
 • Maxim (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 67 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.