Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Inkubus Sukkubus: "The Dark Goddess"

Pikimusta pohjaväri ja sen yläosassa goottilaisin kirjaimin sanat Inkubus Sukkubus. Kuvaa hallitsee punaisena laidoiltaan hohtava patsas, jolla sulkasiivet selässä. Alaosassa lukee "The Dark Goddess".Kuvassa albumin etukansi

Englantilainen goottihenkistä rokkia tekevä Inkubus Sukkubus (www.inkubussukkubus.com) julkaisi aikaisemmin tammikuussa uuden studioalbumin. Levyn nimi on "The Dark Goddess". "The Dark Goddess" on omistettu Lilith-jumalattarelle. Edellisellä albumilla, joka on nimeltään "Viva la Muerte", bändi juhlisti Meksikossa vietettävää Kuolleiden päivää. Resurrection Recordsin kautta Iso-Britannian alueella julkaistu kiekko on tämän pitkäikäisen, vuonna 1989 toimintansa aloittaneen, brittibändin 14. albumijulkaisu. Bändin musiikkia tuo esiin Yhdysvalloissa Cleopatra Records ja Venäjällä CD Maximum. Yhtye kertoo hakevansa musiikkiinsa vaikutteita The Cultin, Sex Pistolsin, Siouxsie & The Bansheesin, Billie Holidayn ja Wagnerin tuotannosta.

Albumin ennakkotilausvaihe starttasi viime vuoden lokakuussa. Joulukuussa bändi vetosi faneihinsa pyytämällä heitä tilaamaan albumin suoraan bändiltä. Inkubus Sukkubus pyrkii laittamaan heiltä tilattuihin kopioihin nimikirjoitukset.

"The Dark Goddess" -albumin kappaleet:

 1. The Dark Goddess
 2. Lose Yourself at the Nymphaeum
 3. Ferryman
 4. Night Angel
 5. She’s One of the Dead Now
 6. Bacchanalia
 7. Lunacy (Mother Goddess Moon)
 8. Hammer of the Witches
 9. Kissed by Eros
 10. Karnayna

Inkubus Sukkubus on:

 • Candia Ridley
 • Tony McKormack
 • Bob Gardner

Inkubus Sukkubus on toiminut 21 vuoden ajan. Yhtye perustettiin kolmen opiskelijan toimesta vuonna 1989 Britannian Gloucestershiressä. Bändi tulee juhlistamaan kuluvaa vuotta järjestämällä useita live-esiintymisiä ja tuomalla esiin uusintapainoksia vanhoista albumeistaan. Ainakin levyt "Supernature", "Heartbeat of the Earth" ja "Away with the Faeries" tullaan prässäämään uudelleen.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä tammikuuta 2011 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 122 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.