Gootti.net

"Japanese Electro Punk Brutality" -kokoelma

Mustaharmaa kokoelma valokuvia, joita vasten vinosti sijoitettuja tekstirivejä, kuten "Japanese Electro Punk Brutality" -kokoelman nimi.

"Japanese Electro Punk Brutality" on 25 biisiä ja niistä noin 75 minuuttia musiikkia käsittävä noisen, electron ja industrialin kokoelma. Mukana on Skinny Puppyn kautta parhaiten tunnetun cEvin Keyn valitsemia biisejä sellaisilta yhtyeiltä, jotka hän mieltää parhaimmiksi tuntemikseen japanilaisiksi bändeiksi. Hän tutustui soittolistalla kuultaviin rytmiryhmiin viimeisten kuuden vuoden aikana tehtyään Japanissa 15 keikkaa ja 10 muuta reissua. Keyn mukaan nyt esiteltävät yhtyeet osoittavat mitä "uusi punk" todella tarkoittaa.

"Japanese Electro Punk Brutality" -kokoelman kappaleet:

 • 444Capsule:
  1. Shut a mouth
  2. Kill by Silence
  3. Falling
  4. Control
  5. Residual Ash
 • Kokushibyou Guillotine:
  1. Continent of the Curse
  2. The Possession
  3. The Cannibals are full Stomach
  4. My sweet Baby
  5. Tsuboyanuma Hunchback
  6. Maboroshi (Gravepost disappeared)
  7. Cruel News from Naha-city
 • Utero ZZZAAA:
  1. CyberPunk Death Machine Osaka
  2. Blood of Yamato
  3. Digital Hard Enka (mf Japamerica MX)
  4. Don’t ca// me Punk
  5. What do u protect in ur life?
  6. Hero of he//
  7. Last word of Samurai
  8. OWO
  9. Genelation UTR
  10. prelude
  11. Super Egoist
  12. Election Buster
  13. All Japan Kamikaze Guerilla Gang (UTR2)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä lokakuuta 2014 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.