Gootti.net

Noir: "RE:MIT:TENT"

 • Julkaistu tiistaina 28.10.2014
 • Avainsanat:

Musta tausta, jota vasten valokuva goottinaisen etupuolesta paljastaen valkoista ihoa. Vasemmassa reunassa pystysuuntaisesti Noir-bändin nimi.Julkaistaan 11.11.2014

Noir julkaisee remix-albumin "RE:MIT:TENT" marraskuun kolmannella viikolla Metropolis Recordsin kautta. Kiekko on laitettu ennakkotilattavaksi esimerkiksi levy-yhtiön nettikauppaan ja myös Amazoniin, josta se löytyy digitaalisessa ja CD-formaatissa. Noirin viimeisin pitkäsoitto on vuoden 2013 erinomainen "Darkly Near". Albumin soittolistalla kuultavista biiseistä on tehty iso läjä remixejä. Niitä tullaan kuulemaan "RE:MIT:TENT"-kiekon soittolistalla. Vokalisti Athan Maroulisin ideoima Noir on vain yksi niistä musiikillisista projekteista, joissa hän vaikuttaa. Maroulis tunnetaan myös dark cabaret -bändi Black Tape For a Blue Girlistä ja industriaalimusiikkia tekevästä Spahn Ranchista.

Noir on yhdysvaltalainen, New Yorkista käsin toimiva bändi. Sen remix-kiekko "RE:MIT:TENT" sisältää alla listatut 20 kappaletta. Mukana on niinkin tunnettuja tekijöitä kuin Die Sektor, Assemblage 23 ja Ego Likeness.

"RE:MIT:TENT"-albumin kappaleet:

 1. A Forest (ManMadeMan Remix)
 2. Timephase (Nick Brennan Remix)
 3. The Bells (Interface Remix)
 4. My Dear (Assemblage 23 Remix)
 5. My Dear (Ego Likeness Remix)
 6. The Bells (Deadliner Remix)
 7. The Bells (Lemurr Remix)
 8. The Bells (Souless Affection Remix)
 9. Timephase (Inertia: The Third Man Remix)
 10. Timephase (Asylum Black Remix)
 11. Timephase (Ludovico Technique Remix)
 12. The Bells (Decoded Feedback Remix)
 13. Timephase (Anti-Mechanism Remix)
 14. Timephase (Die Sektor Remix)
 15. The Tragics (Amphetamine Virus Remix)
 16. In Every Dream Home A Heartache (Displacer Remix)
 17. The Voyeurs (Metrognome vs Falcotronik Remix)
 18. The Voyeurs (Dead Voices On Air Remix)
 19. The Voyuers (Black Tape for a Blue Girl Remix)
 20. Timephase (PBK & Artemis K Remix)

Noir on:

 • Athan Maroulis

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä lokakuuta 2014 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.