Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Jesus On Extasy: albumi ennakkotilattavissa

Jesus On Extasy -bändin jäsenet seisovat jonkinlaisen metalliseinän edessä. Kuvassa kaksi niasta ja kaksi miestä, joista yksi mies ja yksi nainen istuvat kuvan keskellä, paidaton mies seisoo vasemmalla ja minihameeseen pukeutunut nainen oikealla.Jäsenet seinää vasten

Saksalaisen Jesus On Extasy -bändin debyyttialbumi "Holy Beauty" on laskettu ennakkotilattavaksi. Kiekon voi hankkia esim. Amazon.de-verkkokaupan valikoimasta. Albumi julkaistaan 30. päivä kuluvaa kuukautta. Bändi kävi äänittämässä kiekon saksalaisessa Turnip Music -studiossa, jossa yhtyeen tuottajana toimi Frank Buchen. Soittoaikaa JOE:n esikoisalbumille kertyy n. 46 minuutin verran.

JOE on hiljattain solminut levytyssopimuksen Drakkar Recordsin kanssa.

"Holy Beauty" -albumin kappaleet:

 1. Assassinate Me
 2. Nuclear Bitch
 3. Drowning
 4. Neochrome
 5. Second Skin
 6. Alone
 7. Puppet
 8. Holy Beauty
 9. Nowhere Girl
 10. Reach Out
 11. Assassinate Me [KMFDM Remix]

Jesus On Extasy esiintyy:

 • 31. maaliskuuta: Alter Schlachthof (Lingen, Saksa)
 • 1. huhtikuuta: Tivoli (Bremen, Saksa)
 • 2. huhtikuuta: Forum (Bielefeld, Saksa)
 • 3. huhtikuuta: Matrix (Bochum, Saksa)
 • 17. kesäkuuta: Woodstage (Glauchau, Saksa)

Jesus On Extasy on:

 • Dorian Deveraux (laulu, syntikat ja samplet)
 • Chai (kitara, taustalaulu, kitara ja ohjelmointi)
 • Alicia Vayne (kitara)
 • Ophelia Dax (syntikat)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä elokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 72 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.