Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Jesus on Extasy: "The Clock"

Sinisävyinen piirros suuresta seinäkellosta, joka asetettu ikään kuin patsaaksi. Kuvan yläosaan kaiverrettu Jesus On Extasy -logo.Julkaistaan 12.10.2011

Saksalainen emotionaalista, syntikoilla säestettyä rokkia tekevä Jesus on Extasy julkaisee nyt noin vuoden takaiselle "No Gods" -menestysalbumilleen seuraajan tästä "The Clock" -kiekosta. Tämä albumi poikkeaa merkittävästi yhtyeen edellisestä äänitteestä, sillä Jesus on Extasyn kokoonpano on ehtinyt muuttua merkittävästi: bändissä on tällä hetkellä vain kaksi muusikkoa edellisen levyn kokoonpanolta, kun laulaja Dorian, basisti BJ ja kosketinsoittaja Ophelia Dax päättivät poistua ryhmästä. Sen johdosta "The Clock" -albumilla JoE käyttää vokalistinaan X-Periencen ja Illuminaten riveistä tuttua Manja Wagneria.

Itse perustamansa Farscape-levy-yhtiön avulla julkaistavalla albumilla kuullaan uutena jäsenenä Manja Wagnerin lisäksi bassokitaristi Chrisiä. Jesus on Extasy suunnittelee aloittavansa tällä "The Clock" -levyllä albumitrilogian, joka käsittelee muun muassa pelkoja.

"The Clock" -albumin kappaleet:

 1. Freak Me Out
 2. Lost in Time
 3. Forever Now
 4. Snow of Syberia (featuring Ski of Beloved Enemy)
 5. The Clock
 6. Vendetta
 7. Heartless
 8. Nothing to Cry for
 9. Pulse 10 Living a Lie
 10. Ordinary World

Jesus on Extasy on:

 • Manja Wagner (laulu)
 • Chai Deveraux (kitarat, syntetisaattorit, taustalaulu ja ohjelmointi)
 • Chris (basso)
 • Dino (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä lokakuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 86 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.