Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

[:SITD:] julkaisee "ICON:KORU"-albumin marraskuussa

 • Julkaistu torstaina 13.10.2011
 • Avainsanat:

Saksalainen [:SITD:] (www.sitd.de) tiedottaa julkaisevansa marraskuun 18. päivä seuraavan studioalbuminsa normaalin painoksen nimellä "ICON:KORU". Levystä ilmestyy erikoisversiokin, nimeltään "ICON:KORU — 15th Anniversary Collector’s Box". Se sisältää uuden studiolätyn lisäksi kokoelman bändin uran parhaimpia biisejä tuoreina nauhoitteina, levyllisen remixejä, sekä vuosiväliltä 1996–1999 löydettyjä varhaisia biisejä. Niiden muassa on aikaisemmin julkaisematonta [:SITD:]-materiaalia demoalbumeilta "Trauerland" sekä "Atomic". Boksiversio sisältää yhteensä huikeat 43 aikaisemmin julkaisematonta kappaletta. Soittoaikaa niistä kertyy yli neljän tunnin ajaksi. Albumin julkaisee Accession Records / Indigo.

Keväällä 1996 perustettu bändi juhlistaa 15-vuotista uraansa julkaisemalla "ICON:KORU"-albumin erikoisversiona. Levyjulkaisun lisäksi bändi juhlistaa kuukauden kuluttua albumin ilmestymistä ja pitkää ikäänsä soittamalla erityisiä juhlakonsertteja kotimassaan Saksassa.

"ICON:KORU"-albumin kappaleet:

 1. Extrajudicial Punishment
 2. Code:Red
 3. Periculär (Richtfest II)
 4. State Of Tyranny
 5. Beacon Of Hope
 6. Atemlos
 7. Dystopie
 8. Dark Defender
 9. Tarnfarbe
 10. Sonic Barrier
 11. Zephyr

[:SITD:] on:

 • Carsten Jacek (laulu ja sanoitukset)
 • Thomas "Tom" Lesczenski (musiikki, ohjelmointi ja taustalaulu)
 • Francesco "Frank" D’Angelo (kosketinsoittimet)

Yhtyeen nimeksi valittu [:SITD:] on muotoiltu lyhenne sanoitusta Shadows In The Dark. Bändi yhdistelee biiseissään industrialia, future poppia ja electroa. Sitä ilmestyi edellisen kerran vuonna 2009. Tuolloin ilmestyi "Rot"-albumi kahtena eri painoksena.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä lokakuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 108 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.