Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista: "Vu d'en Face: Remixes"

 • Julkaistu torstaina 05.06.2014
 • Avainsanat:

Musta tausta, jota vasten sähkönsinisellä värillä Junksistan logo ja sen alla levyn nimi ohuella kirjasimella ja tikkukirjaimin.Julkaistaan 20.6.2014

Electro–industrialia tekevä Junksista on eteläsaksalainen yhdestä miehestä ja yhdestä naisesta muodostettu yhtye. Se suunnittelee albumin julkaisemista, mutta sitä ennen on vuorossa tämä kasiraitainen EP-kiekko "Vu d’en Face: Remixes". Se sisältää vapaamuotoisia tulkintoja bändin viimeisimmän albumin parhaista biiseistä. Pariisilainen Pussy Cherie esittelee omanlaisensa version "Likeyourshoes"-kappaleesta. Ranskalainen DJ ja tuottaja Ma Public Therapy tulkitsee kappaleen "Don’t Know Love". Electroa, punkia ja discoa soittavalta Apple Jellyltä kuullaan tanssittava "All You Can Eat". Daddy Loves Machine puolestaan soittaa kaoottisen "Fabulous"-kappaleen.

Amsterdamista kotoisin oleva tuottaja Grit tanssittaa biisillä "Sexpectations", ja myöskin alankomaalainen XMH soittaa EBM-version rallista "Likeyourshoes". Yhdysvaltalainen tuottaja KPT puolestaan kilkattaa kappaleen "All You Can Eat". Mukana on myös yksi Junksistan oma esitys.

"Vu d’en Face: Remixes" -EP:n kappaleet:

 1. Likeyourshoes (Pussy Cherie crazy club remix)
 2. Don’t Know Love (Ma Public Therapy remix)
 3. All You Can Eat (Apple Jelly swallow remix)
 4. Fabulous (Daddy Loves Machines remix)
 5. Life Is Unfair (And Love Is a Bitch) (Junksista’s techno up your vag remix)
 6. Sexpectations (Grit Lashback remix)
 7. Likeyourshoes (XMH remix)
 8. All You Can Eat (KPT gentlemansmix)

Junksista on:

 • Boog
 • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä kesäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 99 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.