Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Lovelorn Dolls: "The Thrill"

Sarjakuvamainen piirros isopäisestä goottitytöstä hautausmaalla. Kuvan yläosassa Lovelorn Dolls -logo.Julkaistaan 20.6.2014

Naisvetoinen goottirock-yhtye Lovelorn Dolls tuo Alfa Matrixin kautta seuraavan singlekiekkonsa, nimeltään "The Thrill", myöhemmin kesäkuussa. The Birthday Massacren, Depeche Moden, Oomphin, Bat For Lashesin ja Helalyn Flowersin musiikkia fanittava yhtye pyrkii luomaan tunnelmallista musiikkia, jossa electro ja rock yhdistyvät. Musiikillisen puolen kylkeen Lovelorn Dolls liittää Tim Burtonin, The Birthday Massacren ja Marilyn Mansonin tapaista visuaalista puolta.

Yhtyeeltä ilmestyi viime vuonna debyyttialbumi "House of Wonders". Nyt on vuorossa kakkosalbumi. Sen tuotti Helalyn Flowersista tuttu maXX. "The Thrill" on ensimmäinen lohkaisu "Japanese Robot Invasion" -pitkäsoitolta. Sinkulla kuullaan radikaalit remixit Junksistalta ja Bleeding Corp.:lta sekä Restriction 9:ltä.

"The Thrill" -singlen kappaleet:

  1. The Thrill (single edit)
  2. The Thrill (Junksista rmx)
  3. Miss Friday Night (Cosmic Armchair radio rmx)
  4. The Thrill (Bleeding Corp. rmx)
  5. The Thrill (Restriction 9 rmx)

Lovelorn Dolls on:

  • Ladyhell (laulu ja sävellys)
  • Corpus Christi (kitarat ja sävellys)
  • Sedjem (kitarat live-esiintymisissä)
  • Nico Davel (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä kesäkuuta 2014 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 90 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.