Gootti.net

Kaos-Frequenz: "Never Ending Torture"

Kaos-Frequenzin debyyttialbumin "Never Ending Torture" kansikuva, jossa näkyy kalpeakasvoinen ja lyhythiuksinen mies kylmänvärisessä huoneessa, jonka seinälle on maalattu kiekon nimi verisin ja verenpunaisin kirjaimin.Debytoi helmikuussa

Saksan Saarbrückenista saapuva Kaos-Frequenz (www.kaos-frequenz.de) on yhden miehen ja yhden naisen muodostama elektronista musiikkia myrskyävä bändiprojekti. Se julkaisi äskettäin debyyttialbuminsa, nimeltään "Never Ending Torture" Sonic-X -levymerkin kautta, joka on erikoistunut tuomaan esiin tanssittavaa electro-industrial-goth -räimettä. "Never Ending Torture" on 12 kappaletta kattava kiekko, jossa kappaleiden teemat pyörivät ihmisten alistamisen, valvonnan ja hallitsemisen ja kaksinaismoraalin ympärillä.

Kaos-Frequenz kertoo soittavansa sellaista musiikki-ilakointia, jossa industrial ikään kuin seurustelee hard electron ja tunnelmointiosuuksien kanssa. Yhtye perustettiin sooloprojektina kesällä 2002 nimellä Koma-Frequenz, mutt ayhtye joutui myöhemmin vaihtamaan nimitystään johtuen siitä, että nimi oli jo varattu toiselle musiikkiryhmälle.

Kaos-Frequenz esiintyy tänään sunnuntaina Münchenin suunnalla, jossa järjestetään Elekktro Shokk Festival -musiikkitapahtuma illalla. Paikalla musisoi myös muita elektronisen musiikin maestroja, kuten Eisenfunk, Agapesis, Divamee, Adopted Child ja X-Divide.

"Never Ending Torture" -albumin kappaleet:

 1. Blood Game
 2. Kaltes Verlangen
 3. Never Ending Torture
 4. When the Angels Burn
 5. Killing Dog
 6. Manipulated Minds
 7. Betrayer
 8. Death Train
 9. New Inquisition
 10. Sick World
 11. Paranoid
 12. Terror Night

Yhtye ilmoitti helmikuun alussa antamassaan uutiskirjeessä julkaisevansa esikoisalbuminsa 28. helmikuuta Sonic-X:n kautta. Kiekon jakelusta vastaa ALive. Bändin musiikkia kuullaan yhden kappaleen verran helmikuun puolen välin taitteessa julkaistulla Extremin ääninäytelevyllä "Stoerfrequenz Vol.1", jonka sisälle Kaos-Frequenz tarjosi kappaleen "Kaltes Verlangen".

Kaos-Frequenz on:

 • Torsten Kroke (ohjelmointi, äänisuunnittelu, biisien kirjoittaminen ja laulu)
 • Khaly (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.