Gootti.net

Clan Of Xymox siirsi "Visible"-DVD:n julkaisua

Clan Of Xymoxin keikkakokoonpano seisoo tummahkoa sinertävää taustaa vasten. Kvuassa vasemmalla kaksi mustahiuksista miestä, joiden oikealla puolen kaksi naista. Jokaisella mustat vaatteet yllään. Oikeassa laidassa seisovalla naisella kastanjanruskePromokuva vuodelta 2007

Saksan Leipzigiin sijoittunut Clan Of Xymox (www.clanofxymox.com) on joutunut siirtämään lupaamansa "Visible"-DVD:n ilmestymishetkeä tuonnemmaksi, sillä levyn painamisessa on ilmaantunut odottamattomia viivästyksiä. Yhtye kertoo DVD-levyn ilmestyvän tämän kuukauden 28. päivä Pandaimonium Recordsin kautta.

Bändi on aikaisemmin ilmoittanut tulevansa julkaisemaan uuden albumin vielä tämän vuoden puolella, mutta sen nimeä tai kappalelistaa ei ole vielä paljastettu.

"Visible" sisältää biisejä "A Day" –julkaisulta aina uusimpaan "Heroes"–singleen asti. Kiekosta tullaan julkaisemaan rajoitettu erikoisversio, jonka soittolistalle on asetettu bändin valitsemia parhaita kestohittejä vuosien varrelta. Julkaisun mukana tulee kaikki bändin luomat musiikkivideot, sekä live-esiintymisistä taltioitua musiikkimateriaalia (festivaali- ja klubikeikoilta). "Visible"-DVD:stä painetaan rajoitettu ensipainos, lukumäärältään 5000 kopiota, johon on laitettu Clan Of Xymoxin vuonna 2006 tekemän M’era Luna -festivaalin keikalta nauhoitettua videokuvaa, sekä Ronny Mooringista tehty haastattelu sekä bonusmateriaalia.

"Visible"-DVD:n kappaleet:

 1. Heroes
 2. Dark Mood
 3. Stranger
 4. Into Extremes
 5. Cold Damp Day
 6. It’s Not Enough
 7. Weak In My Knees
 8. There’s No Tomorrow
 9. Farewell
 10. I want You Now
 11. This World (live)
 12. Louise (live)
 13. A Day (live)
 14. Innocent (live)
 15. Back Door (live)
 16. Number One (live)
 17. Out Of The Rain (live)
 18. Cry In The Wind (live)
 19. Jasmine And Rose (live)
 20. Heroes (live)

"Live At M’era Luna" -bonus-DVD:n kappaleet:

 1. Farewell
 2. Weak In My Knees
 3. Calling You Out
 4. Jasmine And Rose
 5. There’s No Tomorrow
 6. A Day
 7. Interview with Ronny Moorings
 8. Consolation (clip)
 9. We Never Learn (clip)

Bändi palasi hiljattain kotimaahansa mielestään erittäin onnistuneelta kolmen päivän pituiselta keikkareissulta Espanjasta. Yhtye kertoo koko taipaleen sujuneen vallan silkkisesti, sillä sää oli hyvä, tapahtumat organisoitu mainiosti ja yleisöt mahtavia. Clan Of Xymox kävi Espanjan jälkeen 15. päivä konsertoimassa Puolan Lodzissa. Seuraava keikka koetaan Saksan Berliinissä, jossa se esiintyy perjantaina 11. huhtikuuta K17-klubin tiloissa. Berliinistä bändi matkustaa Iso-Britanniaan, jossa on luvassa goottipitoiset kinkerit Whitby Gothic Weekend -tapahtumassa. Samassa goottifestivaalissa esiintyy Clan Of Xymoxin lisäksi Star Industry, Skeletal Family, Mercurine, Screaming Banshee Aircrew, Cauda Pavonis, Snuff Radio sekä Dyonisis.

Clan Of Xymox on:

 • Ronny Mooring (kitara ja laulu)
 • Mojca (basso, live-esiintymisissä)
 • Mario Usai (kitara, live-esiintymisissä)
 • Agnes Jasper (kosketinsoittimet, live-esiintymisissä)
 • Denise Dijkstra (kosketinsoittimet, live-esiintymisissä)
 • Yvonne de Ray (kosketinsoittimet, live-esiintymisissä)

Clan Of Xymoxin alkuperäiseen jäsenistöön kuuluneet Pieter Nooten ja Anka Wolbert ovat musiikkiskenessä aktiivisia näinäkin päivinä, mutta he ovat aloittelemassa soolouriaan I-Rain Recordsin avustuksella.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.