Gootti.net

Mindless Self Indulgence: "Never Wanted To Dance" -EP

New Yorkin mannuilta saapuva Mindless Self Indulgence (www.mindlesselfindulgence.com) kertoo julkaisseensa juuri EP-kiekon, nimeltään "Never Wanted To Dance", joka on remix-versioilla varustettu maistiainen yhtyeen tulevalta "If…"-albumilta. Tämä EP-lätty lähti leviämään eilen tiistaina. Se sisältää viisi remix-versiota Ulrich Wildilta, Combichristilta ja Tommy Sunshinelta, sekä eräänlaisen erityisversion The Birthday Massacrelta.

Yli vuosikymmenen ajan toiminut Mindless Self Indulgence tulee julkaisemaan uransa uusimman ja järjestyksessä viidennen albumin 29. huhtikuuta. Levy on jo laitettu ennakkotilattavaksi. Albumin nimi on "If…" ja se tullaan julkaisemaan The End Recordsin kautta.

Yhtye kaavailee tekevänsä uuden täyspitkän studiotaltiointinsa kunniaksi pienimuotoisen kiertueen Pohjois-Amerikassa yhdessä kanadalaisen naislaulajalla varustetun The Birthday Massacren kanssa. Nelipäinen MSI laski jo tammikuun viimeisellä viikolla näytekappaleen levyllä kuultavasta "Mastermind"-biisistä virallisilla MySpace-sivuillaan. Kyseinen kappale on samalla vain digitaalisessa muodossa julkaistu esikoissingle tulevalta pitkäsoitolta.

"Never Wanted To Dance" -EP:n kappaleet:

 1. Ulrich Wild Voluptuous Metal Mix
 2. Electro Hurtz Mix By Combichrist
 3. The Birthday Massacre Remix With Guest Vocals By Chibi
 4. Tommie Sunshine (TSMV) Remix
 5. Spider Mix
 6. The Birthday Massacre Acapella Mix

"If…" tulee olemaan seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle "Another Mindless Rip Off" -studioalbumille. Edellisen albuminsa Mindless Self Indulgence julkaisi ainoastaan Hot Topic -toimipisteissä. Kiekosta painettu rajoitettu alkuperäisversio oli kooltaan 15 000 kappaletta, jotka myytiin loppuun muutamien päivien kuluttua albumin ilmestymisestä.

Mindless Self Indulgence esiintyy Euroopassakin huhtikuussa seuraavan aikataulun mukaan:

 • Keskiviikkona 9. huhtikuuta: Waterfront (Rotterdam, Hollanti)
 • Torstaina 10. huhtikuuta: Prime Club (Köln, Saksa)
 • Perjantai 11. huhtikuuta: Logo (Hampuri, Saksa)
 • Lauantaina 12. huhtikuuta: Magnet (Berliini, Saksa)
 • Maanantaina 14. huhtikuuta: 59 to 1 (München, Saksa)
 • Tiistaina 15. huhtikuuta: Flex (Wien, Itävalta)
 • Keskiviikkona 16. huhtikuuta: Abart (Zürich, Sveitsi)
 • Perjantaina 18. huhtikuuta: Maroquinerie (Pariisi, Ranska)
 • Sunnuntaina 20. huhtikuuta: Astoria (Lontoo, Iso-Britannia)
 • Tiistaina 22. huhtikuuta: Westland Leisure (Yeovil, Iso-Britannia)
 • Keskiviikkona 22. huhtikuuta: Met University (Leeds, Iso-Britannia)
 • Torstaina 24. huhtikuuta: Academy (Manchester, Iso-Britannia)
 • Perjantaina 25. huhtikuuta: Academy (Birmingham, Iso-Britannia)
 • Lauantaina 26. huhtikuuta: ABC (Glasgow, Iso-Britannia)

Mindless Self Indulgence on:

 • Jimmy Urine (laulu ja ohjelmointi)
 • Steve, Righ? (kitara)
 • Lyn-Z (basso)
 • Kitty (rummut)

MSI kertoo olevansa yhdysvaltalainen bändi, joka sekoittelee pelkäämättä punk rockia ja elektronista musiikkia keskenään. Tätä se on tehnyt jo vuodesta 1997 lähtien. Uransa aikana bändi on tehnyt menestyneitä kiertueita etenkin Pohjois-Amerikassa. Se on tukenut keikoilla sellaisia bändejä kuin System of a Down, Korn, Stained ja Rammstein, sekä esiintynyt yhdessä Iggy Popin, Marilyn Mansonin, Nince Inch Nailsin ja Queens of the Stone Agen kanssa. Yhtye on toiminut kerran pääesiintyjänä Coachella Festival -tapahtumassa yhdessä Radioheadin, The Curen ja The Pixiesin seurassa vuonna 2004.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.