Gootti.net

Killing Joke: "Live at Hammersmith Apollo"

Valokuva viinapullosta, joka melkein puoliksi täynnä violettia nestettä. Pullon suussa on rätti. Pullen etukyljessä lukee mustalla Killing Joke ja sen alla valkoisella "Live at Hammersmith Apollo".Julkaistaan 14.2.2011

Joulukuussa kiertueelta palannut brittiyhtye Killing Joke (www.killingjoke.com) nauhoitti Lontoossa lauantaina 16. lokakuuta 2010 tekemänsä keikan tälle livelevylle. Hammersmith Apollo -klubilla tehty keikka ilmestyy useina eri versiona, joista kattavin käsittää kolme CD-levyä. Yhden illan aikana ikuistettu nauhoite on nimeltään "Live at Hammersmith Apollo 16.10.2010". Keikka nauhoitettiin alusta viimeistä minuuttia myöten niin, että keräilijöiden kohteen kolmannella CD:llä kuullaan vajaa kourallinen encore-biisejä. Post punk -bändi on luonut kolmen vuosikymmenen pituisen uransa aikana useita hittejä, kuten biisit "Requiem" ja "Love Like Blood". Niitä soitettiin Lontoon keikalla. Illanvieton yhteydessä fanit kuulivat myös uutta tuotantoa vuoden 2010 albumilta.

Killing Joken uudelta "Absolute Dissent" -albumilta kuullaan livelevyllä ainakin biisi "European Super State". Keikkapaikkana toiminut Hammersmith Apollo on suuri lontoolainen viihdeteollisuuden maamerkki. Bändi käytti Concert Liven ammattilaisia keikan kuvaamisessa ja äänittämisessä.

"Live at Hammersmith Apollo 16.10.2010" -CD #1:n kappaleet:

 1. Tom’s World
 2. Love Like Blood
 3. In Excelsis
 4. Wardance
 5. Absolute Dissent
 6. Bloodsport
 7. E S S
 8. This World Hell
 9. Fall of Because

"Live at Hammersmith Apollo 16.10.2010" -CD #2:n kappaleet:

 1. Ghosts
 2. Madness
 3. Requiem
 4. Eighties
 5. Great Cull
 6. Fresh Fever
 7. Asteroid
 8. Depth Charge
 9. The Wait
 10. Pssyche

"Live at Hammersmith Apollo 16.10.2010" -CD #3:n kappaleet:

 1. Raven King
 2. Complications
 3. Endgame
 4. Pandemonium

Killing Joke on:

 • Jaz Coleman (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Kevin "Geordie" Walker (kitarat)
 • Reza Udhin (kosketinsoittimet)
 • Martin "Youth" Glover (basso)
 • Paul Ferguson (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä tammikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.