Gootti.net

Krystal System: "Rage"

Musta tausta, jota vasten valkoisella värillä pääkallo, joka muistuttaa hampaita lukuun ottamatta ihmisen kalloa. Kuvan yläosassa Krystal System -logo valkoisella.Julkaistaan 15.3.2013

Ranskan Krystal System (www.krystal-system.com) laittoi levy-yhtiönsä Alfa Matrixin kautta ennakkotilattavaksi seuraavan studioalbuminsa, maaliskuun puolessa välissä tuplalevynä ilmestyvän "Rage"-rykäisyn. Sen kappalemäärältään rajoitettu boxset-painos sisältää kaksi CD-levyllistä musiikkia, sekä bändijulisteen ja -tarran. Alfa Matrix kertoo tämän kaksihenkisen yhtyeen synnyttäneen urallaan kaksi menestystä niittänyttä pitkäsoittoa, nimittäin levyt "Underground" ja "Nuclear". Ne ovat menestyneet Euroopan lisäksi Japanissa ja Yhdysvaltojen alueella. Kuten aikaisemmin, myös "Rage"-albumi nauhoitettiin pariisilaisessa Studios d’Or -studiossa ja masteroitiin lontoolaisen Swift-tiimin toimesta.

"Rage"–albumia Alfa Matrix kuvailee biisien sävellysjäljen osalta kypsemmäksi kuin mitä aikaisemmat Krystal Systemin kappaleet ovat. Albumin äänimaailmaa täyttävät hyvin erottuvat ja hiomattomat vaihtoehtorokkikitarat, jotka on paketoitu elektronisten syntikkakuvioiden lomaan. Raitojen päällä kuullaan mies- ja naisvokalistin ääntä. Levyn visuaalisen puolen suunnitteli ranskalainen Valdor. Albumin erikoisversio paketoidaan kartonkikoteloon. Se sisältää 10 uutta biisiä — remixejä, vaihtoehtoisia versioita ja kokonaan sellaisia kappaleita, joita ei kuulla muualla.

"Rage"-albumin kappaleet:

 1. Rage
 2. Paradise
 3. The next light
 4. Hurricane
 5. La lame dans ta main
 6. I wanna be
 7. Tyler’s Waltz
 8. Parasites
 9. A quick pray
 10. 26 days
 11. Heroes
 12. Fantôme
 13. Bye

Krystal System on:

 • Bonnie (laulu ja kitara)
 • Seven (syntetisaattori, basso, kitara ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä helmikuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.