Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

L'âme Immortelle: kokoelman kappaleet

L'âme Immortelle -bändin uuden kokoelmalevyn kansikuva, josa tummanruskeaa taustaa koristaa taiteelliset, goottityyliset, ornamenttikuviot. Keskellä kantta bändin logo.Kokoelman kansikuva

Gootti.net:in aikaisemmin uutisoima itävaltalaisen L‘âme Immortelle (www.lameimmortelle.com) -yhtyeen kokoelmalevyn kappalelista on nyt selvillä. Kokoelmalevy julkaistaan nimellä "10 Jahre" ja se sisältää bändin uran eri vaiheissa syntyneitä hittejä sekä fanien suosikkeja — biisejä on poimittu jokaiselta LI:n pitkäsoitolta. Julkaisu sisältää myös kaksi täysin uutta ja vain ko. kokoelmalla julkaistavaa biisiä, joiden nimet ovat "No Tomorrow" ja "Come Closer".

"10 Jahre" -kokoelmalevyn kappaleet:

 1. 5 Jahre
 2. Phonix
 3. Nur Du
 4. Tiefster Winter
 5. Aus den Ruinen
 6. Fallen Angel
 7. Stumme Schreie
 8. Judgement
 9. Lass Mich Fallen
 10. Du Siehst Mich Nicht
 11. Gefallen
 12. Stern
 13. Bitterkeit
 14. Figure In The Mirror
 15. Life Will Never Be The Same A
 16. Come Closer
 17. No Tomorrow

Kiekko julkaistaan Gun Supersonicin kautta 22. päivä kuluvaa kuukautta.

L‘âme Immortelle on:

 • Thomas Rainer (laulu)
 • Sonja Kraushofer (laulu)
 • Ashley Dayour (kitara)
 • Francis (basso)
 • Martin Parzer (kosketinsoittimet)
 • Markus Adamir (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä kesäkuuta 2011 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 72 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.