Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

L´âme Immortelle: "The Best of Indie Years"

L'âme Immortelle -bändin kaksi perustajajäsentä, eli Sonja ja Thomas, seisovat tummanvihreää taustaa vasten. Etualalla Sonja, jolla kirkkaanpunaiset hiukset ja musta mekko. Mies seisoo mustiin pukeutuneena ja silmälasit päässä naisen takana.Jo toinen kokoelma

Itävaltalainen eleganttia goottirockin ja -metallin symbioosia vuosikymmenen ajan soitellut L´âme Immortelle (www.lai-music.com) julkaisee jälleen uuden kokoelma-albumin. Nyt on vuorossa "The Best of Indie Years" -niminen kokoelmalätty, joka tulee näkemään päivänvalon ensimmäistä kertaa 2. toukokuuta. Levy sisältää tunnetuimpien biisien lisäksi harvinaisuuksia yhtyeen 10 vuotta kestäneen uran ajalta.

"The Best of Indie Years" on jo toinen bändiltä ilmestynyt kokoelma. Edellisen kerran ryhmä toi mukanaan "10 Years Best Of" -kiekon edellisen vuoden kesällä.

"The Best of Indie Years" julkaistaan GUN Recordsin kautta.

Kaksihenkinen wieniläisbändi päätti pitkään kestäneen albumikiekkojensa sarjan tammikuussa tuotuaan ihmisten korville "Namenlos"-tupla-CD:n. Albumi julkaistiin Trisol Recordsin kautta. Levy-yhtiön antamassa kommentissa kiellettiin yhtyeen päättäneen vaihtaa levymerkkiä takaisin Trisoliin aikaisemman albuminsa huonosta menestyksestä johtuen, mutta Trisol paljasti kuitenkin, että L´âme Immortelle aikoo "Namenlos"-levyllään palata soittamaan samanlaista musiikkia kuin alkuaikoinaan.

"The Best of Indie Years" -kokoelman kappaleet:

 1. Lieder, die wie Wunden bluten
 2. Winter of my Soul
 3. Silver Rain
 4. Will you?
 5. Love is lost
 6. Resurrection
 7. In the Heart of Europe
 8. Redemption (uusi kappale)
 9. Scheideweg (instrumentaalinen)
 10. Ich gab Dir alles
 11. Another Day
 12. Epitaph
 13. Leaving
 14. Betrayal
 15. Letting go

Thomas Rainer aloitti soolouransa vuoden 2007 päivinä, jolloin hän julkaisi Nachtmahr-nimisen bändiviritelmänsä debyyttialbumin. Esikoisopuksen nimi on "Kunst ist Krieg".

L´âme Immortelle on:

 • Thomas Rainer (laulu ja ohjelmointi)
 • Sonja Kraushofer (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä kesäkuuta 2011 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 146 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.