Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Logic & Olivialta albumi myöhemmin kesäkuussa

22. kesäkuuta electropop-yhtye Logic & Olivia julkaisee uransa neljännen albumin. Sen nimi on sama kuin tämän vuonna 2010 bändin. "Logic & Olivia" -levyn valmistaminen vei 18 kuukautta, ja lopputuloksena on, arvelee levy-yhtiö Infacted Recordings, luomaan monipuolisen sekoituksen syntikkavetoista rokkia, poppia, dancea ja balladimaisia biisejä.

Saksalaisyhtye on toiminut 15 vuoden ajan. Aikaisemmin se on julkaissut englanninkielistä materiaalia. Parin viikon päästä julkaistavan "Logic & Olivia" -albumin avausraitana kuullaan jokin saksaksi esitetty biisi. Sen nimeä ei ole vielä paljastettu, ja sama koskee muutakin soittolistan sisältöä lukuun ottamatta singlebiisiä "Night of Despair". Siihen kuvattu musiikkivideo on katseltavissa YouTubesta.

Logic & Olivia on:

  • René Anke
  • Kalle Vogel
  • Matthias Trompelt

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä kesäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.