Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Psyclon Nine: "Icon of the Adversary"

Mustaa taustaa vasten valokuva hämärähemmosta, jolla mustatut huulet ja kasvot pääosin mustan hupun peittämät.Julkaistaan 24.8.2018

Kalifornian Psyclon Nine julkaissee elokuun 24. päivä odotetun "Icon of the Adversary" -albuminsa. Sillä levy-yhtiö Metropolis Recordsin mukaan soossataan eri soittimia erinomaiseksi dark metalliksi ja industrialiksi. Kiekon ensimmäinen singlekappale on helmikuun lopussa julkaistu "Crown of the Worm". Soittolistan tarkkoja yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu.

Bändi aiheutti edellisen kerran hämmennystä fanikuntansa keskuudessa, kun keväällä 2014 yhtyeen keulahahmo, Nero Bellumina tunnettu laulaja, oli kadonnut maisemista ja faneille BandCampin kautta myytyjä tavaroita ei oltu toimitettu. Nero Bellum kertoi Facebookin välityksellä olevansa "terapiassa" eikä sen vuoksi kyennyt lähettämään tilauksia. Samalla hän perui Eurooppaan suunnitellun kiertueen.

Psyclon Nine on:

  • Nero Bellum (laulu, kitara ja syntetisaattori)
  • Rotny Ford (kitarat ja syntetisaattori)
  • Sevin (syntetisaattori)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä kesäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 70 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.