Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Panic Lift: "End Process"

  • Julkaistu torstaina 14.06.2018
  • Avainsanat:

Sumun tai savun peittämiä pilvenpiirtäjiä. Etualalla havumetsää. Kuvan keskellä lukee pientä pränttiä valkoisella värillä.Julkaistaan 22.8.2018

Electro–industrial-bändi Panic Lift arveli julkaisevansa kuvassa näkyvän "End Process" -albuminsa 10. elokuuta, mutta Metropolis Recordsin äskettäin varmistamien tietojen mukaan kiekko tulee myyntiin vasta elokuun 22. päivä. Kiekolla kuullaan 10 uutta kappaletta. Ne muodostavat seuraajan kahden vuoden takaiselle, "Skeleton Key" -nimiselle, studioalbumille.

"End Process" on järjestyksessä neljäs Panic Liftin albumi. Sen äänimaailma on aggressiivisempi kuin edellisellä levyllä. Materiaalissa yhdistellään hard industrialia, syntikkapoppia, dancea ja rokkia.

Panic Lift on:

  • Dan Platt (kosketinsoitin ja basso)
  • Cris Carver (kitarat ja rummut)
  • Ben Tourkantonis (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä kesäkuuta 2018 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 42 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.