Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost: "Beside & Beyond"

"Beside & Beyond" -albumin kannessa vaaleahiuksinen goottimies, jonka oikealla puolella Lord of the Lostin logo.Julkaistaan 17.2.2012

Saksalainen Lord of the Lost (www.lordofthelost.de), joka lähtee helmikuussa Eisbrecherin kanssa kiertueelle, tulee julkaisemaan uuden levyn helmikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Hampurilaisköörin uusi levyjulkaisu on EP-kiekko "Beside & Beyond". Se sisältää muiden muassa elokuvamaisen ja orkestraalisen tulkinnan hittiviisusta "Dry The Rain", jonka nauhoittamisessa avusti jokseenkin puhdasverinen goottibändi Mono Inc. Mukana on myös muita versioita viimeksi mainitusta raidasta. Erikoisuutena Lord of the Lostin faneille soittolistalta löytyy Lady Gagan kappaleesta "Bad Romance" tehty tulkinta.

Glam rockia ja goottimeininkiä riiaava Lord of the Lost sisällyttää alla olevaan soittolistaan kaksi sellaista aikaisemmin julkaisematonta biisiä, joita ei ole aikaisemmin kuultu. Ne ovat alun alkaen bändin vokalistin, Chris Harmsin, entisen The Pleasures -bändin tuotantoa.

"Beside & Beyond" -albumin kappaleet:

 1. Beyond Beautiful
 2. Bad Romance (Lady Gaga -cover)
 3. Dry The Rain (akustinen versio)
 4. October 29
 5. Love Is Not Enough (pianoversio)
 6. Sooner Or Later (lavaversio)
 7. Dry The Rain (orkestraalinen versio, feat. Mono Inc.)

Lord of the Lost nähdään helmikuussa laajan, lähinnä Saksaan suuntautuvan, kiertueen toisena tähtenä. Kiertueen mukana kulkee Eisbrecher. Yhtye suunnittelee esiintyvänsä syys–lokakuussa toisella kiertueella Letzte Instanzin aisaparina.

Lord of the Lost on:

 • Chris Harms (laulu, kitara ja sello)
 • Bo Six (kitara)
 • Class Grenayde (basso)
 • Gared Dirge (piano, syntetisaattori, lyömäsoittimet ja kitara)
 • Disco (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä tammikuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 135 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.