Gootti.net

Grendel: "Timewave : Zero"

 • Julkaistu tiistaina 17.01.2012
 • Avainsanat:

Kuvassa robotti, joka syöksee punertavaa nestettä tai limaa suustaan samalla kun robotin pääkallosta irtoaa komponentteja.Julkaistaan 24.4.2012

Alankomaalainen kolmen muusikon miehittämä Grendel (www.grendel-base.com) tulee julkaisemaan neljännen albuminsa huhtikuussa. Se on Metropolis Recordsin avulla julkaistava "Timewave : Zero". Aggrotechin suuntaan kulkeva bändi, jota VLRK luotsaa, on viettänyt viimeiset kolmisen vuotta hiljaiseloa. Nyt bändin tavaramerkkisoundia on luvassa tasan 10 biisin edestä. Yhtye perustettiin vuonna 1997. Grendelin kiekoista vielä hetken aikaa tuorein on vuoden 2009 EP-kiekko "Chemicals + Circuitry".

Metropolis Records, joka tuo "Timewave : Zero" -albumin kuunneltavaksi 24. huhtikuuta, luonnehtii Grendeliä epätyypilliseksi electro–industrialia tekeväksi yhtyeeksi, sillä se sekoittaa musiikkiinsa orkestraalisia osuuksia, hämäriä sampleja ja raivokasta EBM-jyskettä.

"Timewave : Zero" -albumin kappaleet:

 1. Rise
 2. Conflict Instigation
 3. Timewave : Zero
 4. EPR // EDP
 5. Wheels In Motion
 6. Out Of My Mind
 7. Deep Waters
 8. Neon City Lights
 9. Chemicals + Circuitry [v.2012]
 10. Fall

Grendel on:

 • VLRK
 • M4RC
 • S42H

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä tammikuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Grendel: "Timewave : Zero". on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

emanon 17. päivä tammikuuta 2012

Makee toi kansikuva. Pitänee pistää levy kuunteluun. Toivottavasti ovat vähentäneet sitä cleanillä laulamista tai opetelleet laulamaan. Tuli aika ikävät Scooter/eurodance-mieleyhtymät edellisestä levystä :(

Petri 17. päivä tammikuuta 2012

Joo, Grendelillä on nättiä grafiikkaa. Myös edellisen levyn aikana käytetty kyborgikuvitus on siisti.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.