Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord Of The Lost: "Fears"

Lord Of The Lostin albumin "Fears" etukannessa näkyy kalpea tatuoitu mieshahmo, jolla mustat ja valkoiset hiukset. Hänen oikealla puolellaan valkoisella värillä yhtyeen Lord Of The Lost logo ja sen alapuolella albumin nimi tikkukirjaimin. Kuvan taustaJulkaistaan 19.2.2010

Saksalainen Lord Of The Lost julkaisee goottirockia ja -metallia uudella "Fears"-albumillaan ensi viikon perjantaina. Maaliskuussa Suomeenkin saapuva rytmiryhmä tarjoaa uutukaiskiekollaan sellaista musiikkia, jota bändiä edustava levy-yhtiö Out of Line Music kehaisee vaikuttavaksi ja energiseksi sekoitukseksi melodioita, synkkää tunnelmointia, impulsiivista aggressiota ja äärimmäisen monipuolista Chris Harmsin laulutyöskentelyä. Lord Of The Lostia myydään yleisölle hehkuttamalla sen olevan puuttuva linkki goottimusiikin ja Marilyn Mansonin välillä. Yhtye matkustaa kotipitäjästään Hampurista maaliskuussa Helsinkiin esiintyäkseen siellä Trash Fest III -festivaalissa. Kaksipäiväistä musiikkitapahtumaa vietetään perjantaina 5. ja lauantaina 6. maaliskuuta Nosturin tiloissa. Ovet avataan kello 19 maissa. Ikäraja on osittain K18 anniskelualueiden osalta. Pääsypiletit maksavat päivää kohden 14 euroa ja 24€ molemmalle päivälle. Lippuja kauppaa Tiketti.

Lord Of The Lostin väki tulee siintymään Suomen Trash Fest III:n ensimmäisenä päivänä ja yhtyeen keulahahmon virkaa toimittava Chris Harms aikoo soittaa festivaalin jälkimmäisen päivän puoliskolla yhdessä Mama Trash All Star Bandin kanssa. Ryhmä nähdään yleisön edessä seuravan kerran vasta toukokuussa, jolloin se ottaa osaa Wave-Gotik-Treffeniin Saksan Leipzigissä. Trash Fest III:n esiintyjäkaartiin kuuluu Lord Of The Lostin lisäksi sen maanmiehet Lacrimas Profunderen ominaisuudessa, englantilainen Night By Night ja New Generation Superstars, italialainen Neon Synthesis sekä Dope Stars Inc., ruotsalainen Gemini Five. Esiintymässä nähdään myös Helsingistä kotoisin oleva Cold Cold Ground ja Private Line. Ääninäytteitä Lord Of The Lostin musiikista voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla.

"Fears"-albumin kappaleet:

 1. Last Words
 2. Break Your Heart
 3. Dry the Rain
 4. My Deepest Fear
 5. The Measure of All Things
 6. Till Death Us Do Part
 7. Prologue
 8. Never Forgive
 9. To Die For
 10. Vicious Circle
 11. Not from This World
 12. Nothing Words Can Say
 13. Sooner or Later

Lord Of The Lost on:

 • Chris "The Lord" Harms (laulu ja kitara)
 • Sebsta (kitara)
 • Sensai (kitara)
 • Class (basso)
 • Any (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä helmikuuta 2010 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 188 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.