Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Sadman: "9th and Last Life"

 • Julkaistu perjantaina 12.02.2010
 • Avainsanat:

Sadmanin albumin "9th and Last Life" etukannessa näkyy kaksi mustaa design-tuolia, joiden taustalla valkoinen taustaväri. Tuolien yläpuolella rönsyilevällä kaunokirjoituksella, mustalla värillä, kirjoitettu Sadmanin nimi. Oikeassa laidassa oikeanpJulkaistaan 12.2.2010

Ruotsalainen elektronista rokkia ja poppia luova Sadman (www.sadman.se) julkaisee tänään perjantaina uuden albumin. Memento Materian kautta esiin tuotava tunnelmallinen opus on nimeltään "9th and Last Life". Se on Radioheadin sekä Depece Moden vaikuttein ryyditetty paletti, jossa synkkiä ja karskeja kappaleita, kuten biisit "I Hide", "9th" ja "How". Kevyempää, pehmeämpää, puolta edustavat viisut "Angel", "I’m off" ja balladimainen "End up in a Calm". Sadmanin uusin levytys on seuraaja bändin huhtikuussa 2008 esiin kiikuttamalle, englanniksi lauletulle debyyttialbumille "Cold in the State of Me". Yhtyeen ensimmäinen albumi sisältää tusinan verran saman tyylin biisejä, jota tänäänkin ilmestyvä kokonaisuus atrjoaa.

Yhtyeen uusi "9th and Last Life" valmistui marraskuussa 2009. Albumilta lohkaistiin marraskuussa EP-levy "I Hide". EP on samalla albumin ensimmäinen single. Yhtye arveli vielä viime vuoden lopussa saavansa nyt ilmestyvän studiolevyn faniensa ulottuville ensin joulukuussa ja sitten tammikuussa. Syistä selittämättömistä kiekon julkaisuhetki viivästyi kahteen kertaan. Sadman tarjoaa kokonaisia kappaleita kuunneltavaksi MySpace-sivuillaan.

"9th and Last Life" -albumin kappaleet:

 1. I Hide
 2. Angel
 3. 9th
 4. I’m Off
 5. End Up In a Calm
 6. Gone
 7. Drama
 8. Wolves
 9. How
 10. Final Surrender

Sadman on:

 • Lasse Fernström
 • Mattias Räftegård

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä helmikuuta 2010 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 88 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.