Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Lovelorn Dolls: "Japanese Robot Invasion"

"Japanese Robot Invasion" -albumin kannessa sinertävä piirros lonkero-olennosta ja mustaan pukeutuneesta goottitytöstä.Julkaistaan 17.10.2014

Belgialainen synkäksi goottirockiksi musiikkiaan luonnehtiva Lovelorn Dolls on kahdesta vakiojäsenestä ja kahdesta keikkasoittajasta muodostuva konkkaronkka. Se tulee julkaisemaan lokakuussa uuden levyn. Roomassa Helalyn Flowers -yhtyeen maXX:n kanssa tuotettu ja miksattu pitkäsoitto sai nimekseen "Japanese Robot Invasion". Levyn julkaisee belgialainen Alfa Matrix -levy-yhtiö. Lovelorn Dollsin uutukainen on voimakas eri tyylien yhdistelmä, kun synkät tunnelmoinnit ja suoraviivaiset electro rock -melodiat yhdistyvät kuorolauluun ja naisvokalistin ääneen.

Futuristinen "Japanese Robot Invasion" on bändin kakkosalbumi, seuraaja "House of Wonders" -nimiselle debyytille. Bändi tarjoaa uutukaisellaan esimerkiksi energisen coverin The Curen kappaleesta "Just Like Heaven". Bonuslevyllä kuullaan remixejä esimerkiksi Junksistalta ja Zeitgeist Zerolta.

"Japanese Robot Invasion" -albumin kappaleet:

 1. Happy Valentine
 2. The Thrill
 3. Long Awaited Kiss
 4. Japanese Robot Invasion
 5. Miss Friday Night
 6. Curse of the Crab
 7. Just Like Heaven
 8. Blood Moon
 9. Jasmina
 10. Wolf Inside

"Robots Are Coming" -bonuslevyn kappaleet:

 1. The Thrill (Evestus rmx)
 2. Happy Valentine (Consumer Junk rmx)
 3. Miss Friday Night (Cosmic Armchair rmx)
 4. Curse of the Crab (Neikka RPM rmx)
 5. The Thrill (Beyond Violet’s 80’s Synthrmx)
 6. Miss Friday Night (Zeitgeist Zero rmx)
 7. The Thrill (Junksista rmx)
 8. Long Awaited Kiss (Hell:Sector rmx)
 9. Miss Friday Night (Chit Chat Sex Band rmx)
 10. Happy Valentine (Tom Erik Isaksenrmx)

Lovelorn Dolls on:

 • Ladyhell (laulu, sävellys ja sanoitus)
 • Corpus Christi (kitarat ja sävellys)
 • Sedjem (kitarat live-esiintymisissä)
 • Nico Davel (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä syyskuuta 2014 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 149 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.