Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Mechatronic: "Dystopia"

Mustalla värillä Mechatronic kuvan yläosassa. Taustalla näkyy pilvinen taivas tai savua, jonka alla valkoisena ja keltaisena hohtava valopallo.Julkaistaan 19.9.2014

Syntikkapoppia tekevä ruotsalaisyhtye Mechatronic, joka aloitti toimintansa vuonna 2002, tuo parin viikon päästä esiin uuden pitkäsoiton tanssittavaa musiikkia. "Dystopia"-albumilla kuullaan 12 tuoretta ja koukuttavaa biisiä. Levyn julkaisee italialainen Space Race Records. Mechatronic suunnittelee järjestävänsä 19. syyskuuta ilmestyvälle albumilleen julkaisujuhlan, joka tosin koetaan vasta marraskuun alkuvaiheilla Tukholmassa sijaitsevassa Nalen Klubbissa.

"Dystopia"-albumin masteroiminen pääsy käyntiin huhtikuussa 2014. Joulukuussa 2013 ilmestyneen "Swedish Electro Vol 2" -kokoelman soittolistalla kuullaan Mechatronicilta täysin uusi biisi, "Sinister". Se päätyi myös uuden albumin soittolistalle.

"Dystopia"-albumin kappaleet:

 1. Falling Apart
 2. Endless Search for Something
 3. Don’t Bother to Knock
 4. Dystopia
 5. Niagara
 6. Trapped in a Nightmare
 7. Sinister
 8. Beyond the Silence
 9. Broken Promises
 10. Vicious Words
 11. This Moment
 12. Dying Together Isn’t Going to Solve Anything

Mechatronic on:

 • Wilhelm
 • Emma

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä syyskuuta 2014 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 68 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.