Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Malakwa Alfa Matrixille

  • Julkaistu sunnuntaina 12.12.2010
  • Avainsanat:

Kaksi mustiin pukeutunutta ihmistä, joista vasemmalla on mies ja oikealla nainen, istumassa vaaleaa seinää vasten.Kuvassa Malakwa

Ranskan Marseillesta käsin toimiva elektronista musiikkia ja punk rockia fuusioiva Malakwa (www.malakwa.com) päätyi belgialaisen Alfa Matrixin bändikokoelmaan. Levy-yhtiö tiedottaa poimimansa bändin ehtineen julkaista uransa aikana vasta yhden albumin. Tyngästä levytyshistoriasta huolimatta Malakwan kaksikko on tehnyt 150 keikkaa eri puolilla maailmaa, kuten Kiinassa, Saksassa ja Sveitsissä. Ennen Malakwaa Alfa Matrix kiinnitti Tamtrumin ja Krystal Systemin. Yrityksen mukaan tuorein kiinnitys täydentää sopivasti tätä bändikaartia, johon kuuluu myös mm. nimekäs Alien Vampires. Levytyssopimuksen turvin ranskalaisyhtye tuo ensi vuoden alussa esille "Street Preacher"-nimisen studioalbumin.

"Street Preacher" -albumin musiikillinen tyyli tulee olemaan sekoitus elektronista, industrialia, syntikkavetoista musiikkia ja provokatiivista punkkirokkia. Tulevan opuksen soittolistalta on kaavittu kasaan kappale "Monster", jonka voi käydä kuuntelemassa levymerkin kotisivuilta.

Malakwan järjestyksessä toisesta albumista tullaan prässäämään normiversion lisäksi kappalemäärältään rajoitettu ja kartonkikoteloon pakattu spesiaalipainos. Erikoisversio sisältää bonuslevyn, jossa kuullaan kaksi sellaista raitaa, joita ei ole julkaistu aikaisemmin muissa yhteyksissä, sekä yhdeksän "Monster"-biisin tulkintaa Kant Kinon, Implantin, Amgodin, Psy’Aviahin, Ambassador 21:n ja Essence Of Mindin esittämänä.

"Sounds From The Matrix 011" -kokoelma sisältää yhteensä 16 biisiä. NIistä yksi on Malakwan "Monster"-kappale. Tätä ilmaista promootiolättyä jaetaan jokaiselle musiikin kuluttajalle, joka tilaa Alfa Matrixin nettikaupasta jonkin ennakkotilaustuotteen. Kiekko sisällytetään myös "Electronic Body Matrix 1" -kokoelman mukaan. Osa promokiekon kappaleista on aikaisemmin julkaisematonta aineistoa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2010 kello 15:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 135 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.