Gootti.net

Deviant UK: "Wreckhead RMX EP"

 • Julkaistu maanantaina 13.12.2010
 • Avainsanat:

Deviant UK:n "Wreckhead RMX EP" -levyn etukannessa valkoinen tausta ja sen päällä piirros vanhast amiehestä istumassa kolhitun auton etupuskurin päällä. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee yhtyeen nimi punaisella värillä. Sen alla lukee äänitteenJulkaistiin 3.12.2010

Englantilainen synkkää syntetisaattoripoppia tekevä Deviant UK laski kauppoihin joulukuun alussa uuden EP-levyn. "Wreckhead RMX EP" -nimeä kantava äänite ilmestyi yhtyeen kotimaassa CD-versiona Egomania Musicin kautta ja digitaalisesti muualla maailmassa Remote Musicin ja Sonyn yhteisvoimin. Yhden miehen yhtye kertoo tämän teoksen olevan täydellinen maistiainen tulevan studioalbumin edustamasta meiningistä. Kiekolla kuullaan myrskyäviä versioita tulevalle pitkäsoitolle sisältyvästä "Wreckhead"-kappaleesta, sekä läjän remixejä ja neljä uutta biisiä. Remixejä ovat käyneet virittämässä Grendel, Assemblage 23, The Ladder ja liuta muita musisoijia.

Tammikuussa ilmestyy Deviant UK:n uusi kokopitkä albumi, nimeltään "Very.Bad.Things". Se ilmestyy näillä näkymin Remote Musicin, Sonyn ja Egomania Musicin tuella 17.1.2011. Albumista tehdään erikoisversio, jossa kuullaan Project Pitchforkin nokkamies Peter Spillesin kyhäämää versio biisistä "Bad Influence". Spilles myös laulaa tuossa biisissä taustoja. Tämä EP-kiekko tarjotaan helpottamaan kuukauden pituista odotusta. EP:n rajoitettu CD-versio varustetaan Mnsterin luomalla sarjakuvagrafiikalla. Albumilla tullaan kuulemaan ainakin 68 minuuttia musiikkia.

"Wreckhead"-EP:n kappaleet:

 1. Wreckhead (Album Version)
 2. Wreckhead (Grendel Remix)
 3. You Will Burn (Ashes Remix by NG-Pro)
 4. My Black Heart (Transplanted by Surgyn)
 5. Maid of Plastic (Bariuz Remix)
 6. Wreckhead (Method Cell Remix)
 7. You Will Burn (Acid Overdose by The Ladder)
 8. Maid of Plastic (On Your TV Mix by 19Ninetynine)
 9. Bad Influence (Bite Your Pillow Mix by Katscan)
 10. Access Denied! (Assemblage 23 Remix)

Yhtye solmi syyskuun jälkimmäisellä puolella sopimuksen Egomanian kanssa. Sitä ennen Deviant UK oli tuonut musiikkiaan esille Rebco Recordsin kautta. Neljän vuoden ajan kestänyt yhteistyö Rebcon kanssa päättyi, kun Deviant UK:n taustavoima perusti oman levy-yhtiönsä, Egomania Musicin.

Deviant UK on:

 • Jay Smith

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä joulukuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.