Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Mortiis ja Combichrist kahden kuukauden kiertueelle

Norjalainen Mortiis (www.mortiis.com) tiedottaa uutisoi lähtevänsä yhdessä maanmiestensä Combichristin kanssa kahden kuukauden pituiselle Euroopan-kiertueelle. Kiertue käynnistyy tammikuussa Portugalista ja päättyy maaliskuun puolen välin tullen Saksassa. Näiden kahden etapin välissä on kymmenittäin live-esiintymisiä eri puolilla Vanhaa maailmaa. Keikkoja koetaan myös täällä Suomessa, sillä Mortiis ja Combichrist on kiinnitetty esiintymään Tampereen YO-Taloon 15.2. ja sitä seuraavaksi päiväksi Helsingin On the Rocksiin. Bändit keikkailevat myös muun muassa Ruotsissa, Venäjällä ja Norjassa. Keikkaputken lisäksi Mortiis uutisoi jo nyt esiintyvänsä Helsingin Gloriassa 1. huhtikuuta järjestettävässä Trashfest IV -tapahtumassa.

Mortiis-yhtyeen keulahahmo Håvard Ellefsen tunnustaa hänen yhtyeensä ja Combichristin olevan hyvin erilaisia, mutta samalla samanlaisia. Bändejä yhdistää samanlainen asenne, joka vain esitetään musiikillisesti eri tavoin Combichristissa ja Mortiisissa. Tämän seikan Ellefsen uskoo keikoille saapuvien fanien huomaavan.

Valokuva neljästä miehestä seisomassa rivissä likaiset ja tunkkaiset vaatteet yllään. Kuvassa oikealla seisova mies on mustahiuksinen ja hänellä puolen metrin pituiset rastat.
Kuvassa Mortiis. Kuvan otti Robyn Von Swank.

Mortiis julkaisi 10. lokakuussa uuden studioalbumin. Digitaalisesti yhtyeen nettisivuilta ladattava kiekko on nimeltään "Perfectly Defect". Tämä albumi on ilmainen. Sen lisäksi yhtyeeltä ilmestyy jossain vaiheessa myöhemmin kaupallinen "The Great Deceiver" -levy. Bändi pidättäytyi keikkailusta levyjen luomisprosessin ajaksi. Mortiisin mukaan ensin mainittu albumi johdattelee kuuntelijansa synkemmän levyn äärelle.

Mortiis on:

  • Håvard "Mortiis" Ellefsen
  • Levi Gawron
  • Ogee
  • Chris Kling

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 114 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.