Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Malakwan videolla tissejä, tykkejä ja petroolia

 • Julkaistu keskiviikkona 02.03.2011
 • Avainsanat:

Malakwan "Street Preacher" -albumin etukannessa räväkkä, värikäs läjä muotoja, viivoja ja hahmoja eri väreillä. Oikeassa alakulmassal ukee valkoisella Malakwa.Julkaistiin 25.2.2011

Ranskan Marseillesta kotoisin oleva Malakwa (www.malakwa.com) laittoi uutta "Street Preacher" -albumia juhlistaakseen nettiin katseltavaksi tämän räväkän musiikkivideon kappaleeseen "Make Up Your Rules". Lähes yhdeksän minuutin mittainen video on katseltavissa tästä artikkelista. Electro punk -terroristien musiikkivideo kuvattiin 15-henkisen tiimin toimesta Fabien Laubryn toimiessa projektin ohjaajana. Ensimmäiset kohtaukset ikuistettiin hylätyssä varastossa keskellä korpimetsää. Korpikämppää nähdään majoittamassa Garage "Purple" Baben johtama jengi. Videolla nähdään vierailemassa Benoit sekä Sylvain, jotka molemmat vaikuttavat Tamtrum-bändissä.

Mat otetaan vangiksi ja Flux yrittää pelastaa hänet. Tällaisen alustuksen jälkeen katselijoita varoitettakoon räjähtävistä päistä, sisäelimistä ja naiskauneudesta. Musiikkivideolla esiintyviä naisihmisiä esitellään Tamtrumin uusimman "Fuck You I’m Drunk / Stronger Than Cats" -albumin kansilehtisellä. Malakwan uutukaislätty "Street Preacher" on tilattavissa kahtena eri versiona belgialaisen Alfa Matrixin nettikaupasta ja myös digitaalisesti iTunesista.

"Street Preacher" -albumin kappaleet:

 1. Make Up Your Rules
 2. Monster
 3. Get Up Now
 4. Street Blast
 5. Mahakala
 6. In Nothing We Trust
 7. Break the Silence
 8. Ride Fast
 9. Wild Trash lady
 10. Monster (MLK remix)

Malakwa on:

 • Mat (laulu ja soittimet)
 • Flux (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä maaliskuuta 2011 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 101 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.