Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Mantus: "Die Hochzeit von Himmel und Hölle"

 • Julkaistu sunnuntaina 16.05.2010
 • Avainsanat:

"Die Hochzeit von Himmel und Hölle" -albumin etukannessa harmaasävyinen piirros tai maalaus jonkinlaisesta tribaalikuviosta, jonka yläosassa valkoisella värillä Mantus-sana.Julkaistaan 25.6.2010

Germaniasta toimiva goottimetallibändi Mantus (www.mantus.de) ei lepää laakereillaan, sillä jo nyt uunituore "Demus"-studiolevy saa seuraajan, kun kesäkuun lopussa julkaistaan sanahirviö "Die Hochzeit von Himmel und Hölle". Säveltäjä Martin Schindlerin ja laulaja Thalian uusi kiekko on kunnianhimoinen teos. Äänimaailmaltaan koukuttavat ja instrumentaaliset elementit tullaan tässä yhteydessä kutomaan William Blaken kirjoittaman Taivaan ja Helvetin Avioliitto -teoksen juonikuvioiden päälle. Mantus esittää teoksen saksaksi laulettuna ja puhuttuna, osittain klassisen musiikin sovituksilla ryyditettynä. Albumin ensimmäinen painos on maailmanlaajuisesti alle 2000 kappaleen suuruinen A5-formaattiin koteloitu. Ensipainos sisältää runsaasti graafista materiaalia ja koristeellisen kansilehtisen.

William Blaken Taivaan ja Helvetin Avioliitto on 1700-luvun lopulla valmistettu romanttinen teos, jossa pääasiallisena sisältönä on proosa ja runous. Teosta kuvittaa William Blaken ja hänen vaimonsa Catherinen luoma grafiikka. Blaken luoma vesivärimaalaus The Great Red Dragon päätyi Hannibal Lecteristä kertovan elokuvan ja kirjan yhteyteen. Saksan Mantus ei ole vielä paljastanut minkälaista grafiikkaa se aikoo hyödyntää tulevalla studioalbumillaan. Bändin aikaisempiin musiikillisiin teoksiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla, jonka musiikkilaittimeen on ladattu useita kokonaisia näytebiisejä lukuisilta albumijulkaisuilta.

"Die Hochzeit von Himmel und Hölle" -albumin kappaleet:

 1. Rintrah
 2. Himmel und Hölle
 3. Die Stimme des Teufels
 4. Hiob
 5. Wer Seine Lust Unterdrückt
 6. Die Fünf Sinne
 7. Sprichwörter der Hölle (Part 1 & 2)
 8. Die Alten Dichter
 9. Die Pforten der Wahrnehmung
 10. In Einer Druckerei der Hölle
 11. Phantasie (Leviathan)
 12. Das Schwert
 13. Vater Unser
 14. Ich Sah Einmal Einen Teufel
 15. Phantasie (Analytik)
 16. Elija
 17. Alles Was Lebt Ist Heilig
 18. Morgendämmerung

Bändi julkaisi aikaisemmin kuluvan vuoden puolella studioalbumin "Demut". Kiekko ilmestyi maaliskuussa. Senkin toi kauppoihin saksalainen levy-yhtiö Trisol Music Group yhdessä Soulfoodin kanssa. Mantus on levyttänyt musiikkia tasaiseen tahtiin vuodesta 2000 asti. Tuleva pitkäsoitto lienee yhtyeen järjestyksessä yhdeksäs virallinen albumi.

Mantus on:

 • Thalia (laulu)
 • Martin Schindler (musiikki, sanoitukset ja tuottaminen)

Mantus-nimi viitannee antiikinaikaiseen etruskilaiseen mytologiaan, jonka mukaan Mantus yhdessä vaimonsa Manian kanssa olivat alamaailman jumalia.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä toukokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 221 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.