Gootti.net

Heilemania feat. In Strict Confidence: "Laugh, Cry and Scream"

"Laugh, Cry and Scream" -kirjan etukannessa näkyy maalaus goottinaisesta, joka katselee synkkää hahmoa taulusta. Kuvan alaosassa valkoisilla raapustetuilla kirjaimilla lukee kirjan nimi.Julkaistaan 21.5.2010

Saksalainen In Strict Confidence (www.instrictconfidence.com) ja saman maan mannuilta kotoisin oleva valokuvaaja Stefan Heilemann ovat aikeissa tehdä omalaatuisen yhteisjulkaisun, kun näiltä kahdelta osapuolelta kääritään 13 biisiä musiikkia sisältävä äänilevy ja kokonainen valokuvakirja samaan pakettiin. In Strict Confidence tarjoaa tässä liitossa musiikkikattauksen, johon kuuluu aikaisemmin julkaisemattomista kappaleista, harvinaisuuksista ja klassikoista koostettu kuuntelunautinta. Silmänruokaa tarjoaa Stefan Heilemann. Heilemannilta nähdään kieroutuneita, ironisia ja sanoinkuvaamattomia valokuvia sun muuta kuvamateriaalia 140-sivuisen kuvakirjan muodossa.

Taidekattaus on tilattavissa saksalaisen Minuswelt-nettikaupan kautta noin 28 euron hintaan. Kuvakirjan ja äänilevyn sisältävä "Laugh, Cry and Scream" on tällä hetkellä ennakkomyyntivaiheessa. Teos ilmestyy perjantaina 21. päivä kuluvaa kuukautta.

Heilemania: "Laugh, Cry and Scream". Kuvassa vasemmalla valokuvakirja ja oikeassa laidassa äänilevy kuorineen. Kuvaa koristaa miniatyyrikokoiset kloonit samasta partasuisesta ja lippispäisestä miehestä.

Heilemann on tehnyt urallaan keikkatöitä useille bändeille, kuten The Otherille, Indicalle, Atrocitylle, Sons of Seasonsille ja In Strict Confidencelle. Lisäksi graafikko ja valokuvaaja on toteuttanut Orkukselle, Gothic Magazinelle, Sonic Seducerille, Zillolle, Legacylle, Scream Magazinille ja muille kuva-aineistoa ja kansikuvia. Lisätietoja Stefan Heilemannista löytyy taiteentekijän omilta kotisivuilta osoitteesta www.heilemania.de.

"Laugh, Cry and Scream" -albumin kappaleet:

 1. Dornenschmerz
 2. Set Me Free
 3. Seven Lives (Club Mix)
 4. Forbidden Fruit (Tragic Loss Edit)
 5. My Despair (Monozelle Remix)
 6. SnowWhite
 7. Pearl
 8. Silver Bullets (Extended Version)
 9. Zauberschloss
 10. Promised Land (Going Far Edit)
 11. Heal Me (Cacophonü Edit)
 12. In Favilla
 13. Manchmal Redest Du im Schlaf (Heia Version)

In Strict Confidence julkaisi keväällä uuden studioalbumin sellaisesta teoksesta kuin "La Parade Monstrueuse". Siitä tehtiin painosmäärältään rajoitettu spesiaaliversio, jossa bonus-CD, jossa puolestaan remixejä ja muuta ääniaineistoa Rhys Fulberilta, Aspilta, X-Fusionilta, Controlled Fusionilta ja Patenbrigade:Wolffilta. Albumin yhteydessä bändiltä pullahti kauppoihin kahdeksan kappaleen pituinen EP-levy "Silver Bullets".

In Strict Confidence on:

 • Antje Schulz (laulu)
 • Nina De Lianin (laulu)
 • Dennis Ostermann (laulu)
 • Jörg Schelte (kosketinsoittimet)
 • Haydee Sparks (kitarat live-esiintymisissä)
 • Stefan Vesper (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä toukokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.