Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Mantus: "Refugium"

 • Julkaistu perjantaina 11.03.2016
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen piirros kahdesta ihmishahmosta loikoilemassa toistensa seurassa. Alaoikealla Mantus-logo.Julkaistaan 29.4.2016

Goottimetallia ja -rockia tekevältä Mantus-yhtyeeltä valmistui uusi albumi. Se ilmestyy huhtikuun 29. päivä Trisol Music Groupin avustuksella ainakin kahtena eri CD-vaihtoehtona. Niistä keräilijöille suunnattu erikoispainos sisältää "Refugium"-albumin lisäksi mustan bändipaidan. Kohta 20 vuoden ajan toiminut Mantus esittelee uutukaisellaan yhtyeelle tyypillistä melankolista ja tasalaatuista meininkiä. Edellisen studioalbuminsa Martin Schindlerin ja Chiara Amberian yhtye julkaisi viime vuonna. Tuolloin ilmestyi "Melancholia".

Saksan Kölnistä toimiva yhtye on tehnyt musiikkia vuodesta 1997, joskin bändin toiminta oli tauolla noin vuosien 2005–2008 aikana.

"Refugium"-albumin kappaleet:

 1. Ouvertüre
 2. Zwischen den Nächten
 3. Niemals genug
 4. Das Wunder des Lebens
 5. Schande
 6. Kampf der Kulturen
 7. Süßes Gift
 8. Gefangener
 9. Traurig bin ich sowieso
 10. Schließ die Augen
 11. Welt in Flammen
 12. In die Wirklichkeit
 13. Refugium

Mantus on:

 • Martin Schindler (laulu, musiikki ja sanoitukset)
 • Chiara (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä maaliskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.