Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: Olet taas käynyt lintuja säikyttelemässä?

Marilyn Manson: "Heaven Upside Down"

Harmaasävyinen potretti Marilyn Mansonista vaaleanharmaata taustaa vasten.Julkaistaan 6.10.2017

Yhdysvaltalaisen Marilyn Mansonin seuraava albumi ilmestyy ensi perjantaina nimellä "Heaven Upside Down". Se on musiikillisesti samaa linjaa, jota vuosikymmenen takainen "Antichrist Superstar" ja vuoden 1998 "Mechanical Animals" edustavat. Kuvassa näkyvä "Heaven Upside Down" on Mansonin kymmenes albumi. Levyltä on julkaistu tähän mennessä single "Kill4Me" 20. syyskuuta ja 11. syyskuuta "We Know Where You Fucking Live".

Toistaiseksi rock-ryhmän uusin studiolevy on "The Pale Emperor" tammikuulta 2015. Sen on arveltu sisältävän blues-vaikutteita esimerkiksi Muddy Watersin tuotannosta, ja sanoituksien ja lauluosuuksien osalta Jim Morrisonilta.

"Heaven Upside Down" -albumin kappaleet:

 1. Revelation #12
 2. Tattooed In Reverse
 3. We Know Where You Fucking Live
 4. Say10
 5. Kill4me
 6. Saturnalia
 7. Je$u$ Cri$i$
 8. Blood Honey
 9. Heaven Upside Down
 10. Threats Of Romance

Marilyn Manson on:

 • Marilyn Manson (laulu ja tuottaminen)
 • Tyler Bates (kitara, kosketinsoittimet ja tuottaminen)
 • Twiggy Ramirez (basso)
 • Gil Sharone (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5521 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä lokakuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 80 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.