Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Fredrik Croona: "This Is Goodbye"

Valokuva ihmisen kasvoista kuvattuna mustaharmaalla värillä myrskyistä taivasta tai vuoristoa vasten. Kuvan alaosassa lukee punaisella Fredrik Croona ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 2.10.2017

Ruotsalaisen Fredrik Croonan kolmas sooloalbumi on juuri maanantaina julkaistu "This Is Goodbye". Croona luonnehtii Advoxya Recordsin tiedotteessa uutta soolotuotantoaan henkilökohtaisemmaksi kuin se, jota häneltä on kuultu esimerkiksi Menschdefektin, Project Rottenin ja kuutisen vuotta toimineen Cynical Existencen kautta.

Edellisen kerran Croona sai soololätyn valmiiksi toukokuussa 2016. Myös sen julkaisi unkarilainen, Budapestista toimiva levy-yhtiö Advoxya Records.

"This Is Goodbye" -albumin kappaleet:

 1. Into The Unknown (feat. Worms Of The Earth)
 2. As I Open My Eyes (feat. Ruined Conflict — album edit)
 3. Leave Me Behind
 4. Lies (feat. Adoration Destroyed)
 5. My Bleeding Heart
 6. This Life
 7. Lida (2017 edit)
 8. What Are You Waiting For
 9. You`re Never Alone
 10. Diabolical Intent (2017 edit)
 11. This Is Goodbye (feat. Cold Therapy)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5461 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä lokakuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.