Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Pleasure Time: "Years About Us"

Värikäs valokuva ihmisen kasvoista maalattuna punaisiksi ja vaaleanruskeiksi. Ylävasemmalal Pleasure Timen nimi ja sen alla oikeassa kulmassa lukee "Years About Us" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 3.11.2017

Marraskuussa 2016 aikaisemmin Pleasurena tunnettu yhtye muutti nimensä nykyiseen muotoon ja solmi siinä sivussa levytyssopimuksen venäläisen ScentAir Recordsin kanssa. Sopimus turvaa kuvassa näkyvän debyyttialbumin "Years About Us" julkaisun. Yhteensä 13 biisiä sisältävällä levyllä kuusi esitetään espanjaksi, loput seitsemän englanniksi.

Ennen "Years About Us" -debyyttialbumia Pleasure Time nauhoitti kaksi biisiä sisältävän singlen vuonna 2014. Bändin jäsenet Axel Marinkovic ja Felipe Alarcon ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2011 asti.

Pleasure Timen ensimmäisen albumin julkaiseva ScentAir Records on moskovalainen levy-yhtiö. Se on erikoistunut syntikkapoppiin ja new waveen.

"Years About Us" -albumin kappaleet:

 1. Take Me Away
 2. I Dont Want To Go Back
 3. I Will Not Repeat
 4. No More To Talk
 5. Pensado En Ti
 6. Pleasure
 7. Que Sera
 8. Tranquility
 9. Una Vez Mas
 10. Your Love
 11. Lo Mejor De Mi
 12. Maldito Corazon
 13. Es Mejor

Pleasure Time on:

 • Axel Marinkovic (laulu)
 • Felipe Alarcon (syntetisaattorit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5461 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä lokakuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 100 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.