Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Katla: "Móðurástin"

 • Julkaistu torstaina 05.10.2017
 • Avainsanat:

Piirros pitkähiuksisesta ihmishahmosta seisomassa ankean mökin edessä. Yläoikealla lukee Katla vaalealla värillä.Julkaistaan 27.10.2017

Islannin suurimmasta tulivuoresta nimensä ottanut Katla-yhtye sekoittelee musiikisassaan rouheita kitaroita, tunnelmointia, melodioita. Bändin debyyttialbumi "Móðurástin" kertoo Islannista, jossa Suomen tapaan talvet ovat synkkiä ja kesäaika valoisa, mutta jossa voi nähdä tulta ja jäätä vieri vieressä. Kuvassa näkyvä kiekko ilmestyy myöhemmin lokakuussa kahtena erilaisena CD-vaihtoehtona, sekä kahtena LP-painoksena. Erikoisemman CD-version kotelo on mitoiltaan 28×28 senttimetriä ja sen sisältä löytyy kaksi kiekkoa ja 72-sivuinen kansilehtinen, jossa taidevalokuvia Gu∂mundur Óli Pálmasonilta. Debyyttialbumin erikoisempi LP-painos prässätään tummanvihreälle vinyylille.

Islantilaisyhtyeen kokoonpanoon kuuluu entinen Sólstafirin rumpali Guðmundur Óli Pálmason, sekä laulaja ja muusikko Einar Thorberg Guðmundsson.

"Móðurástin"-albumin kappaleet:

 1. Aska
 2. Hyldýpi
 3. Nátthagi
 4. Hvíla
 5. Hreggur
 6. Móðurástin
 7. Kul
 8. Dulsmál

Katla on:

 • Einar Thorberg Guðmundsson
 • Guðmundur Óli Pálmason

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5461 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä lokakuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 49 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.