Gootti.net

Merciful Nuns: "Body Of Light"

Merciful Nuns -logo kuvan oikeassa laidassa mustaa pohjaväriä vasten harmaalla värillä. Logon ylä- ja alapuolella kaksi pystysuuntaista ja paksua punaista viivaa. Vasemmassa yläkulmassa lukee Merciful Nuns ja "Body Of Light".Julkaistaan 16.7.2010

Edesmenneen goottibändi Garden of Delightin jälkeläiset Merciful Nuns -yhtyeessä ovat aikeissa julkaista alle neljä kuukautta sitten ilmestyneelle debyyttialbumilleen jatkoa. Yhtye tuo kauppoihin neljä uutta biisiä EP-levyn "Body Of Light" muodossa. Se julkaistaan 6-paneeliseen digipak-koteloon käärittynä ja EP:n painosmäärä rajoitetaan 2000 kopioon. Merciful Nunsin mukaan tämä äänite jatkaa saumattomasti siitä, mihin "Lib. 1" kuuntelijansa keväällä jätti. Bändi toivoo luomansa biisiaineiston vetoavan vanhan Garden Of Delightin tuotannon faneihin siinä missä niihinkin synkiömusiikin ystäviin, jotka ovat aiemmin nauttineet vain elektronista goottimusiikkia. EP-levy julkaistaan 16. heinäkuuta ja se on ennakkotilattavissa bändin levy-yhtiön nettikaupasta.

Saksalaisyhtyeen helmikuussa tekemän esikoisalbumin "Lib. 1" erikoispainos on myyty loppuun. Levystä on tarjolla edelleen Solar Lodge -levymerkin julkaisema standardipainos, joka sisältää yhden bonusraidan. Solar Lodgen kautta voi tilata myös Garden Of Delightin viimeisen konsertin taltioinnin DVD-muodossa. Merciful Nuns tarjoaa muutamia näytebiisejä kuunneltavaksi MySpace-sivuillaan.

"Body Of Light" -EP:n kappaleet:

  1. The Lightning
  2. Body of Light
  3. Morphine Queen
  4. The Eclipse

Yhtyeen seuraava live-esiintyminen koetaan Espanjassa 18.9., jolloin bändiläiset osallistuvat ensimmäistä kertaa järjestettävässä Spain Gothic Festivalissa musisoimiseen. Kaksipäiväisessä festivaalissa soittaa Merciful Nunsin lisäksi QNTAL, Lacriomas Profundere, Der Blauer Reiter, State of the Union, Trobar de Morte ja Diary of Dreams. Esiintyjiä on yhteensä 19.

Merciful Nuns on:

  • Artaud Seth

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä heinäkuuta 2010 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.