Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Merciful Nuns: "Xibalba III"

"Xibalba III" -albumin etukannessa musta pohjaväri ja kuvan keskellä punaisella, valkoisella ja mustalla väirllä koristeellinen kuvio. Sen yllä Merciful Nunsin nimi.Julkaistaan 21.12.2011

Viime aikoina ahkerasti levyttänyt Merciful Nuns (www.mercifulnuns.com) tuo uutta musiikkia jälleen, kun joulukuussa ilmestyy studioalbumi, nimeltään "Xibalba III", yhteensä yhdeksällä biisillä täytettynä. Niistä yksi on bonusraita, joka sisältyy vain opuksen ensipainokselle. Albumista tehdään 6-paneelinen erikoispainos. Se on suurin piirtein kirjan kokoinen ja sisältää tavanomaista suuremman kansilehtisen. Levy julkaistaan 21. joulukuuta. Se on seuraaja debyyttialbumille "Lib.1" ja aikaisemmin vuoden 2011 varrella esiin pöllähtäneelle "Hypogeum II" -lätylle.

Uuden albumin teemaksi on valittu kysymys, onko avaruudessa jumalia? Lisäksi Merciful Nuns miettii mistä ihmissuku tulee ja kuinka kauan se on tätä planeettaa asuttanut.

"Xibalba III" -albumin kappaleet:

 1. The Prophecy
 2. Radiation
 3. Dark Trails
 4. Year Zero
 5. Ancient Astronauts
 6. Dwellings Of Gods
 7. The Return
 8. In Between Worlds
 9. 13.0.0.0.0 (bonuskappale)

Goottibändi Garden of Delightin suora jälkeläinen, Artaud Sethin, Jawa Sethin ja Jonin pyörittämä Merciful Nuns tekee perinteistä goottirokkia. Yhtye sekoittaa musiikkiinsa rohkeita kuoro-osuuksia, rumpukonekuvioita ja kitaravalleja. Bändin mukaan sen tavoitteena on pyrkiä säilyttämään 1980-luvun ja 1990-luvun alun goottirockin henki.

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth
 • Jón
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä marraskuuta 2011 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.