Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Merciful Nuns: "Hypogeum II"

Musta tausta ja sen päällä tummanharmaa runkula, jonka sisälle on sijoitettu harmaalla Merciful Nunsin logo ja logon alle bändin nimi vaaleanharmaalla värillä.Julkaistaan 28.1.2011

Edesmenneen goottibändi Garden of Delightin jälkeläinen Merciful Nuns laittoi tuliterän studioalbuminsa ennakkotilattavaksi Solar Lodgen nettikauppaan. Vajaan 11 euron arvoinen albumi on nimeltään "Hypogeum II". Se julkaistaan Euroopassa 28. tammikuuta 2011. Ennakkotilaajille ryhdytään toimittamaan kiekon kopioita kahta viikkoa ennen varsinaista julkaisupäivää. Merciful Nuns luonnehtii tätä teosta täydelliseksi kylmien päivien soundtrackiksi. Tämä albumi on bändin järjestyksessä toinen ja seuraaja helmikuussa 2010 esiin tuodulle "Lib. 1" -nimiselle opukselle. Näiden albumien välillä Merciful Nuns koosti yhden EP-levyn, nimeltään "Body of Light", jossa kuullaan yhteensä neljä biisiä. EP:tä yhtye kuvailee sellaiseksi, joka todistaa kuuntelijoilleen, ettei nykypäivän goottimusiikin tarvitse kuulostaa antiikkiselta.

Artaud Sethin johtama Merciful Nuns on laittanut MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi uutta albumia esittelevän kappaleen "Megalithic Dreams". Kappale on uutukaiskiekon päätösraita.

"Hypogeum II" -albumin kappaleet:

 1. The Portal
 2. Hypogeum II
 3. Sacrosanct Hill
 4. Evolution
 5. Sacrosanct
 6. Civilisation One
 7. 3117 BC
 8. Megalithic Dreams

Kolmihenkisen yhtyeen suunnitelmat lähitulevaisuuden varalle sisältävät albumin lisäksi live-esiintymisten tekemistä. Bändi aikoo lähteä huhtikuussa kiertämään Eurooppaa Saksasta. Kiertue käsittää keikkoja Saksanmaan lisäksi Sveitsissä, Itävallassa ja Portugalissa.

Merciful Nuns on:

 • Artaud Seth
 • Jón
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä joulukuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 85 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.