Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: cityssä on monta ihmistä, ei koira merkkaa tavallista asiaa useinkaan. mutta laitappa citykoira metsään se haukku jokasen oksanrapsauksen mitä metsäkoira ei huomaa, ja toisaalta jättää kaikki hajut hu...

Miazma: "Dressed In Black"

 • Julkaistu sunnuntaina 31.12.2017
 • Avainsanat:

Valokuva goottinaisesta seisomassa vitivalkoista taustaa vasten kuvan oikeassa reunassa. Keskellä Miazma-logo mustalla ja sen alla albumin nimi.Julkaistiin 1.10.2017

Ruotsalaisen goottirokkia tuottavan Miazman "Dressed In Black" ilmestyi jo lokakuussa. Se oli yhtyeen ensimmäinen glass-menetelmällä valmistettu CD. Kiekosta tehtiin 222 kappaleen käsin numeroitu, 6-paneeliseen digipakiin paketoitu painos. Mukana ei tiettävästi ole kansilehtistä. Se on toki tilattavissa myös digitaalisesti Miazman omilta BandCamp-sivuilta.

Kuvassa näkyvää lättyä ennen Miazmalta ilmestyi kesällä "Dollar Rush" -albumin juhlapainos. "Dollar Rush" ilmestyi alunperin vuonna 2007.

"Dressed In Black" -albumin kappaleet:

 1. Dead Of Night
 2. Dressed In Black
 3. Walk Away
 4. More
 5. Love Machine
 6. Fade
 7. Mine
 8. Sing
 9. Never Gave It Away
 10. Walk With Me
 11. Sun Come Rain

Miazma on:

 • Kristian Olofsson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5273 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.