Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Rome: "Hall Of Thatch"

 • Julkaistu maanantaina 01.01.2018
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva kaljupäisestä miehestä seisomassa pilvitaivaan edessä. Miehen päälle sijoitettu geometrisia kuvioita ja Rome-logo niiden sekaan.Julkaistaan 19.1.2018

Neofolkin ja industrialin tekijä Rome, eli Jérôme Reuter, julkaisee Trisol Music Groupin avulla uuden albumin. Se on kuvassa näkyvä, tammikuussa ilmestyvä "Hall Of Thatch". Akustisen kitaran ja lauluäänen aloittama kuuntelukokemus käsittelee muusikon omia ajatuksia ja mielipiteitä. Aikaisemmilla kymmenellä äänitteellä Romen biisit perustuivat historiallisisesti tai poliittisesti tai filosofisesti merkittäviin tapahtumiin.

"Hall Of Thatch" tulee myyntiin 19. tammikuuta kolmena eri painoksena, joista yleisin on normaali CD-painos, ja erikoisempia ovat CD:n ja LP:n sisältävät vaihtoehdot. Ne ovat käsin numeroituja ja Reuterin nimikirjoittamia.

"Hall Of Thatch" -albumin kappaleet:

 1. Blighter
 2. Nurser
 3. Hunter
 4. Slaver
 5. Martyr
 6. Hawker
 7. Prayer
 8. Keeper
 9. Clemency

Rome on:

 • Jérôme Reuter

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 55 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.