Gootti.net

Midnight Caine: "Mirrors"

Musta tausta, jota vasten valokuva naisihmisestä, jolla kasvoissa ihovaurioita. Kuvan oikeassa laidassa valkoisella värillä lukee Midnight Caine ja sen alla "Mirrors" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 9.11.2012

Ruotsalainen kolmen muusikon goottimetallia ja -rokkia soittava Midnight Caine (www.midnight-caine.com) tulee julkaisemaan marraskuussa 2012 uuden studioalbumin saksalaisen Danse Macabre Recordsin kautta. Kolmikon kolmas pitkäsoitto on nimeltään "Mirrors". Levy-yhtiön antaman kuvauksen mukaan se on äänimaailmaltaan bändin aikaisempaa tuotantoa kaupallisemmalta kuulostava, mutta aito Midnight Cainen tunnelma ja dramaattisuus on tallella. Yhtye sävelsi edellisvuonna biisejä tälle levylleen ja jatkoi säveltämistä myös kuluvan vuoden aikana. Osa niistä päätyi levyn lopulliselle soittolistalle.

Danse Macabre katsoo, että "Mirrors" on käytännössä kahden eri luovan prosessin yhdistelmä. Albumilla kuultavissa kappaleissa toistuvat aavetarinat, vanhan ajan kauhuelokuvien tunnelmat.

Synkäksi, vaihtoehtoiseksi goottityylin metalliksi musiikkiaan kutsuva Midnight Caine perustettiin vuonna 2007. Bändin kuullaan tällä albumilla soittavan ensimmäistä kertaa triona. Yhtyeen kokoonpano muuttui nykyisenlaiseksi viime vuoden puolella. Yhtyeen edellinen albumi, kakkosalbumi "Forevermore", ilmestyi vuoden 2010 lopussa.

"Mirrors"-albumin kappaleet:

 1. Heavy Heart
 2. Solitudes Of My Mind
 3. The Essential Mistake
 4. Living Dead
 5. Mirrors
 6. The Loneliness Of A Dream
 7. Love Is Lost
 8. Times To Come
 9. Shangri La
 10. Eremia

Midnight Caine on:

 • Fredrik Andrén (laulu)
 • Mattias Balk (kitarat)
 • Henrik Brifors (basso ja kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä syyskuuta 2012 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.