Gootti.net

Vadot: "Teufels Beitrag"

 • Julkaistu sunnuntaina 09.09.2012
 • Avainsanat:

Violettia taustaa vasten Vadot-logo, jonka alla lukee kaunokirjoituksella "Teufels Beitrag" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 26.10.2012

Danse Macabre Records tuo lokakuun lopussa toisen Vadot-albumin esiin. Se sisältää yhteensä 13 eläväistä electropop-biisiä, joita täyttävät rummut, kitarat ja syntetisaattorin ääniraidat. Luomus on nimeltään "Teufels Beitrag", jonka kappaleiden teemana ovat kristillisen maailman seitsemän kuolemansyntiä; ylpeys, kateus, viha, laiskuus, ahneus, ylensyönti ja himo. Nyt ilmestyvää "Teufels Beitrag" -albumi edelsi debyyttilätty "In Gottes Namen", jota edelsi vuonna 2009 EP-levy "Subkultur".

Bändi nähdään seuraavan kerran yleisön edessä marraskuun 23. päivä esiintymässä Berliinin K17-klubissa. Illanvieton aikana nähdään esiintymässä myös CassandraComplex.

"Teufels Beitrag" -albumin kappaleet:

 1. Nahrung für die Seele
 2. Motten ums Licht
 3. Hochmut
 4. Tal der Tränen
 5. Zerrissen
 6. Neidlos
 7. Beweg Dich
 8. Ein Loblied
 9. Hüte Dich
 10. Kaputt
 11. Verdammte Seelen
 12. Du mit Dir
 13. Deine Scherben

Vadot on:

 • Vadot (laulu ja kitara)
 • Skeet (syntetisaattori)
 • Beate von Shuffle (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä syyskuuta 2012 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.