Gootti.net

Sonic Area: "Music for Ghosts"

 • Julkaistu maanantaina 10.09.2012
 • Avainsanat:

Valokuva tai piirros vanhanaikaiseen miesten pukuun pukeutuneesta miehestä, jonka kasvot sumeat ja epätarkasti valottuneet.Julkaistiin 7.9.2012

Ranskalainen kokeilevaa electroa ja industrialia tekevä Sonic Area julkaisi aikaisemmin syyskuussa Audiotrauman ja Ant-Zenin avulla "Music for Ghosts" –albuminsa. Vuodesta 1997 lähtien toiminut Arnaud Coëfficin, eli Arco Trauman, miehittämä Sonic Area haki tälle levylleen vaikutteita yhdysvaltalaisista tieteis- ja kauhuelokuvista, saksalaisten säveltäjien tuotannosta ja maanmiestensä romanttisesta melankolisuudesta. Albumilla kuullaan orkestraalisten jousisoitinten sampleja, pianon soittoa ja sähkökitaroita. Bändin mukaan albumi on elegantti yhdistelmä klassista ja modernia musiikkia, sekoitus valssia, paraatimusiikkia, progressiivista ja raskasta meininkiä.

Arco Trauma on ranskalaisen Audiotrauma-yhtyeen perustaja. Hän on tehnyt eri puolilla Eurooppaa yli 100 keikkaa ja tehnyt musiikkia yhteistyössä Morbid Angelin, Twinklen, Ambassador 21:n ja Punish Yourselfin kanssa.

"Music for Ghosts" -albumin kappaleet:

 1. Never Ever More
 2. Manifest Yourself
 3. The Living Carousel
 4. The Infernal Clockwork
 5. The Endless Staircase
 6. Eureka
 7. Dead Muse
 8. Inframonde
 9. Haunted Hall Motel Ballade
 10. Those Eternal Seconds
 11. The Magic Storytellers
 12. Once More unto the Breach Dear Friends
 13. Middle Night Ballet
 14. Funeral March of an Empire

Sonic Area on:

 • Arco Trauma

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä syyskuuta 2012 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.