Gootti.net

Mind.Divided: "Ursa Majoris"

Mustaa taustaa vasten tyylitelty valokuva tai piirros tähtitaivaasta. Kuvan alaosassa lukee valkoisella Mind.Divided ja "Ursa Majoris".Julkaistiin 18.12.2015

Belgialaiselta ambienttia, IDM:ää ja industrialia tekevältä Mind.Dividedilta ilmestyi kuvan omakustannealbumi "Ursa Majoris". Seitsemän biisiä sisältävä luomus ilmestyi viime viikon perjantaina. Mind.Divided kertoo tämän albumin ikään kuin muodostuneen suunnittelematta kesän öinä. Tätä ennen Mind.Dividedilta valmistui vuosi sitten 10 biisin pituinen pitkäsoitto "Lacrimae Rerum".

Lokakuussa Mind.Dividedin tekemä remix-tulkinta Dream Recallin kappaleesta "In Control" ilmestyi "Waves" -EP:llä. Dream Recall on Gerry Hawkinsin elektronisen musiikin proejtki.

"Ursa Majoris" -albumin kappaleet:

  1. Alkaid
  2. Mizar
  3. Alioth
  4. Megrez
  5. Dubhe
  6. Merak
  7. Phecda

Mind.Divided on:

  • Paul (tuottaminen, ohjelmointi ja äänisuunnittelu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2015 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.