Gootti.net

Displacer: "Gravitational"

  • Julkaistu perjantaina 25.12.2015
  • Avainsanat:

Vihreää hohdetta mustaa taustaa vasten. Vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä sana Displacer.Julkaistiin 20.12.2015

Kanadalainen elektronisen musiikin tekijä Displacer julkaisi viime sunnuntaina tämän EP-levyn. Kolme uutta kappaletta sisältävä "Gravitational" on ladattavissa ilmaiseksi levy-yhtiö Crime Leaguen BandCamp-sivuilta. Samoilta sivuilta löytyy levymerkin muitakin viime aikaisia levyjulkaisuja, kuten Impurfektin "Beyond Belief" -albumi ja Autoclav1.1:n sekä Displacerin yhteinen levyjulkaisu "The Star Atlas" marraskuulta. Splitti sisältää yhden kappaleen kummaltakin bändiltä. Displacerilta sillä kuullaan "Horizon"-niminen raita.

Displacerin taustavoima Michael Morton kertoo "Gravitational"-levyn sisältävän kolme avaruudellista techno-raitaa. Hän on htenyt tämän sooloprojektin parissa töitä vuodesta 2003 asti.

"Gravitational"-EP:n kappaleet:

  1. Gravitational
  2. Cygnus
  3. Shift

Displacer on:

  • Michael Morton (sävellys ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.